Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu, Karabükspor ile oynanan Süper Lig'in ilk hafta maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Öncelikle Karabükspor maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Galatasaraylı yönetici, "Maalesef çok kötü oynadık. Beşiktaş maçında 115 dakika oynayan takımdan eser yoktu. Karabük'e yazık oldu. Selçuk değil, bütün takım kötüydü. Rakip bizden daha iyi hazırlanmış. Daha hazırdı." açıklamalarında bulundu.

Nazifoğlu, Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa maçında alınan seyircisiz oynama cezasına tepki göstererek, "Taraftarlarımız gördü, onlarsız çok zor oluyor her şey. Bizi onlarsız bırakmamaları lazım. Bir problem var, bizim bunu çıkartmamız lazım, halletmemiz lazım." dedi.

Diarra'nın durumu bugün belli oluyor

Sarı Kırmızılı kulübün yöneticisi Diarra ile ilgili sorulan sorulara "Rus tarafı ile görüşme yapacak Diarra bugün. Durumu bugün belli olacak." diyerek bugün içerisinde transferin neteleşeceğini duyurdu.

Levent Nazifoğlu açıklamalarına şöyle devam etti:

"Sabri'nin ruhu yine sağ taraftaydı. Bilemiyorum, enteresan. 18 saniyenin lafını yapmamak lazım. Onlar da o sürede gol atabilirdi. Onlar da sürekli yerde yattılar.Ben zaten açıkça söylüyorum, Karabükspor bizden daha iyi oynadı.Fenerbahçe eleştirildiği kadar kötü oynamadı bence. Biz ise çok kötü oynadığımız bir maçı kayıpsız atlattık."