Eren Derdiyok'un röveşata golü için yorumu istenen Levent Nazifoğlu, "Eren'i biz o golleri atması için aldık. Eren'in golünü onunla ilgili yazı yazanlara soracaksınız. Biz o golü atması için Eren'i aldık" dedi.

Transferlerle ilgili eleştirilere gönderme yapan Levent Nazifoğlu, "Eren Derdiyok'u aldık eleştirildik. Tolga Ciğerci'yi aldık, 'Bunu nereden buldunuz, Galatasaray'da oynamaz' dediler. Şimdi bunları da gündem yapmak lazım. Bu transferleri tebrik etmek lazım" diye konuştu.

''Hocaya densiz sorular soruldu''

Geride kalan hafta içerisinde Jan Olde Riekerink'e basın toplantısında sorulan "Kadroyu Sneijder ile yaptığınız doğru mu?" sorusuna tepki gösteren sarı-kırmızılı yönetici "Riekerink'e densiz bir soru soruldu. Ben bu soruyu yakıştıramadım. O soru soran arkadaş, böyle bir soruyu başka birine sorabilmiş mi bugüne kadar. Sustalı maymun gibi başkalarının önünde oturuyorlar, Riekerink saygılı birisi diye böyle soru soruyorlar. Şimdi de ben yapıyormuşum kadroyu, öyle yazıyorlar. Burası Galatasaray Kulübü, burada böyle bir şey olmaz. Bizi başka takımlarla karıştırmayın" şeklinde açıklamalarda bulundu.

''Beşiktaş güzel oynuyor''

Beşiktaş derbisi hakkında görüş belirtmesi istenen Nazifoğlu, "Beşiktaş gayet güzel oynuyor. Güzel bir atmosferde oynuyorlar. Seyirciyi dolduruyorlar. Biz de her maça galibiyet için çıkıyoruz. Onlar için de bizim için de zor maç olacak." yorumunu yaptı.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Zorya karşısında bulduğu gol hakkında da konuşan, "90+6'da atılan gole herkes sevinir. Fenerbahçe gruptan çıkar, Beşiktaş da gruptan çıkar." dedi.