Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, kadro dışı bırakılmalarına karşın herhangi bir kulüple anlaşmayan Umut Bulut, Tarık Çamdal ve Olcan Adın'da gelişme olmadığını söyledi.

Levent Nazifoğlu, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Josue Pesqueira için düzenlenen imza töreninde, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Umut Bulut, Tarık Çamdal ve Olcan Adın'ın durumlarının sorulması üzerine Nazifoğlu, "Gelen tüm teklifleri reddediyorlar. Artık zorlamıyorlar. Nereden teklif gelirse, 'Hayır' diyorlar. Burada Olcan'ı ayrı tutuyorum. Onun gayretleri var. Umut için son olarak İsviçre ekipleri St. Gallen ve Zürich'ten teklifler geldi ancak onları da reddetti." diye konuştu.

"Bütçe problemi var ama golcü problemi de var"

Sarı-kırmızılı idareci, transfer döneminin sonlarına gelinirken golcü ihtiyaçlarının bir kez daha net olarak görüldüğünü belirtti.

Podolski'nin sakatlığı nedeniyle dün oynanan Kardemir Karabükspor maçında Eren Derdiyok'un yalnız kaldığını anlatan Nazifoğlu, "Bir yerde bütçe problemimiz var ama golcü problemimiz de var. Nasıl halledebiliriz diye bakıyoruz. Yarın veya öbür gün başkanımızla görüşeceğiz ve bu konu gündeme gelecek." ifadelerini kullandı.

"Biz zor günlerde gelebiliriz"

Levent Nazifoğlu, Ünal Aysal'ın dönemine vurgu yapılarak, "Üç-dört sene önce böyle bir görevde olmayı ister miydiniz?" sorusuna, sitemli yanıt verdi.

O dönemde kulübün imkanlarının çok daha geniş olduğuna vurgu yapan Nazifoğlu, "Üç-dört sene önce bayağı bir para harcandı. Kulübe de yine önemli rakamlar girdi. Öyle zamanlarda bizim gibi emekçiler yer bulamazlar. Biz buraya ancak böyle zor günlerde gelebiliriz." değerlendirmesinde bulundu.

Ayrıca Levent Nazifoğlu, Caner Erkin için şu anda bir girişimleri olmadığını söyledi.