Galatasaray Kulübü Sportif A.Ş Eski Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtladı.

SEÇİME GEREK YOK

Galatasaray'ın erken seçime gitmesinin kulübe zarar vereceğine ve imza kampanyasına destek vermediğine değinen Nazifoğlu, ''Yönetimde sevmediğim insanlar var ama seçim Galatasaray'a zarar getirir. Seçim kararı alınsa 45 günlük bir süre var. Transfer dönemi kaybolacak. Başkanın koyduğu para var, parayı geri almak ister.'' dedi.

FUTBOLCULARA TUDOR'A GÖRE DEĞİL

Tudor'u beğendiğini söyleyen Nazifoğlu ancak Galatasaray'a doğru zamanda gelmediğini belirtti. Nazifoğlu, Tudor'un oyun anlayışına göre takımda futbolcular olmadığını ve Riekerink'in kalması durumunda Galatasaray'ın şampiyonluk şansının olduğunu vurguladı.

SNEİJDER VE TUDOR ARASINDA SIKINTI YOK

''Sneijder’in hiçbir zaman tepkisi olmadı. Tudor geldikten sonra da Sneijder ile konuştuk. Bu hoca niye geldi, diğeri niye gitti diyecek bir durumu yok.'' diyen Nazifoğlu, Sneijder önemli bir futbolcu olduğunu, Galatasaray'da mutlu olduğunu, Sarı Kırmızılı takımının istesede Sneijder'i gönderemeyeceğini vurguladı.