Karşılaşmayı ve yaşanan sakatlıkları değerlendiren Nazifoğlu, "3 maçta 7 puan aldık, ama üzülüyoruz. 7 puana üzülmek de güzel bir şey. Milli takım dönüşleri takım formsuz ve yorgun oluyor. Yine aynısı oldu. Rizespor karşılaşmasında taraftarlarımızla buluşacağız. TT Arena'yı tamamen doldurmak istiyoruz. Takımdaki sakatlıklara ilişkin spekülasyon oldu. Sağlık kontrollerimiz 5-6 saat sürüyor. Sakat bir futbolcu sağlık kontrolünden geçemez. Podolski ve Cavanda'nın sakatlıkları darbeyle ilgili." dedi.

Maçın hakemi Mete Kalkavan'ın eleştiren deneyimli yönetici, "Bu maçı hakeme bağlayamayız ama Mete Kalkavan zayıf bir hakem. Maç boyunca Hakan Kutlu'dan fırça yedi, maçın yavaşlamasına izin verdi. Zayıf bir hakem. Ülkemizde futbol zaten yavaş. Hakem hata yaptı ve biz berabere kaldık demiyorum. Genel olarak söylüyorum. Hakem kaleciye kart vermek için 88. dakikaya kadar bekliyor." ifadelerini kullandı. 

Ben burada olduğum sürece forma giyemez dediği Umut Bulut hakkında ise Nazifoğlu, "Umut Bulut doğru olanı yaptı ve Kayserispor'a transfer oldu. Kayseri taraftarı da seviyor onu." açıklamasını yaptı.