Fenerbahçe'ye karşı derbiden 2-0'lık mağlubiyetle ayrılan Galatasaray'da taraftarlar, Domenec Torrent'e tepki göstermeye devam ediyor. Yeni gelecek olan başkan adayları ise hoca planlarını şimdiden oluşturmaya başlamış durumda.

Galatasaray'ın gelecek sezonla ilgili soru işaretlerinin sürdüğü dönemde A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, başkan adayları Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu'nun projelerini açıkladı.

Levent Tüzemen, Galatasaray'ın gelecek sezon takımın başına getireceği teknik direktör hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Tüzemen, "Metin Öztürk seçimi kazanırsa Galatasaray'a yerli teknik direktör gelecek. Bu isim Fatih Terim ya da Okan Buruk değil. Metin Öztürk'ün adayını biliyorum. Yaptıklarıyla gerçekten önemli bir isim. Eşref Hamamcıoğlu kazanırsa bir Fransız hocanın geleceği bilgisi var" ifadelerini kullandı.

Önder Özen: "Galatasaray, Adana Demirspor'u yenerse..." Önder Özen: "Galatasaray, Adana Demirspor'u yenerse..."

ÖZTÜRK'ÜN HOCASI HAMZAOĞLU

Levent Tüzemen'in işaret ettiği yerli hoca Hamza Hamzaoğlu.

1 yıllık Galatasaray macerasına 3 kupa sığdıran 52 yaşındaki teknik adamın yeniden Galatasaray'a döneceği konuşulmaya başlandı.

HAMAMCIOĞLU KAZANIRSA RUDİ GARCİA

Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu'nun başkan seçilmesi halinde takımı Fransız teknik direktör Rudi Garcia'ya emanet etmek istiyor. Daha önce de 58 yaşındaki Fransız teknik adamı takımın başına getirmeyi düşünen Hamamcıoğlu'nun Garcia ile yeni bir görüşme yaptığı ve yeniden prensipte anlaştığı öğrenildi.

Kariyerinde Saint-Etienne, Dijon, Lille, Roma, Marsilya ve Olimpik Lyon takımlarını çalıştıran Garcia, Lille ile 2010-2011 yılında Ligue 1'de lig ve kupa şampiyonluğu kazandı.

(A Spor)