Toroğlu'nun yorumları şöyle:

"Rizespor'a verilen penaltı ve Berkan'a verilen kırmızı kart yanlış karar."

"Mbaye Diagne'nin golünde herhangi bir faul yok." 

"Muslera ikinci sarıdan kırmızı kart görmeliydi. Ben sarı kart göstereceğim. Sonra topa vuracak. Bu topu al da eve götür demektir o. Muslera, hakemin otoritesini öldürdü. Ali Palabıyık sonrasında dağıldı zaten."

FATİH TERİM HAKEM İÇİN NE DEDİ?

"Hakem maçın önüne geçti mi?" sorusunun yanıtlayan Fatih Terim "Olabilecek her türlü kötü şans veya sıkıntılar başımıza geldi. Topu kaptırdık, penaltı oldu. O oldu, bu oldu. Böyle bir karakter koyan takımdan sonra başka şeyin öne geçmesini istemem. Hakemlerle ilgili her gün bir şeyler oluyor. Perşembe'den itibaren yollarda, değişik hava şartlarında uğraşan bir Galatasaray'ın karakter koymasını, kazanmayı bilmesinin başka şeylerin önüne geçmesini istemiyorum. O konuları başka bir zaman hakikaten konuşalım. Size de, bize de, ötekine de..." ifadelerini kullandı.

SACHA BOEY VE ARDA TURAN AÇIKLAMASI

Saha Boey'in sakatlığıyla ilgili konuşan Fatih Terim "Sacha'nın hissettim ve hemen bıraktım demesi var, biz de Yener bey ile konuşarak, bu riske girmek istemedik. Tamamıyla milli takım arasında döneceğini düşünüyoruz. İnşallah 1 maç sonra da başka bir şey çıkmazsa Marcao dönecek. O zaman daha rahat olacağız, elimizde daha fazla imkan olacak. Arda, uzun sürdü alçı çıkınca bakalım ne olacak? Barış'ın eli sarılı, oyun izin verse onu da öyle bir denemeyi düşündüm. Barış da rakibin geniş alanlarını kullanabilecek önemli bir oyuncu. Teke teki iyi oynayan bir gencimiz, talihsiz bir şekilde milli takımda eli kırıldı, onu da kazanırsak hücumcularımızı çoğaltmış olacağız." açıklamasını yaptı.

"FERNANDO MUSLERA MÜTHİŞTİ"

Fernando Muslera hakkında açıklama yapan Terim "Muslera müthişti, eski Muslera günlerine döndü bugün. Nelsson'u neredeyse hiç dinlendirmedik, aslan gibi devam etti. Biraz daha zone defanstan adamı rahatsız etmeyi, temaslı oynamayı çalışacağız." ifadelerini kullandı.

SOYUNMA ODASINDA NELER SÖYLEDİ?

Soyunma odasında yaptığı konuşmanın sorulması üzerine açıklama yapan deneyimli teknik adam "Devre arasında Biz Galatasaray'ız, karakter koyma zamanıdır, işte o zaman da bu zamandır' deyip, gayet iyi oynadığımızı, gereksiz iki gol yediğimizi, çevirecek çok süre olduğunu söyledim." diye konuştu.

(A Spor)