Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Necati, "Galatasaray benim evim gibi. Her zaman gönlümde yatan kulüp. Bana gel derlerse hem maddi hem de manevi anlamda, hiç düşünmeden kapıdan gireriz. Ama bu konuda karar başkan ve yöneticilerimizin. Bunlar anlık şeyler. Süreç ne getirir bilemeyiz. Olabilir, anlık gelişen durumlar. En son Galatasaray'a geldiğimde istediklerini kabul ettim ve her şey hemen oldu. Galatasaray'a mâl olmuş bir oyuncu olarak ne zaman çağırırlarsa hazırım; ama sonuçta bu benim istememle olacak bir şey değil" dedi. 

DAYATMADA BULUNDULAR 

Eskişehirspor'da hoş olmayan olaylar yaşandığını belirten tecrübeli futbolcu, "Eskişehirspor'da forma giymekten büyük bir gurur duydum. Eskişehirspor çok büyük bir camia ve çok büyük bir taraftarı var; fakat orada bir kaç yönetici kendini kulübün yerine koyuyor. Bana karşı bir dayatma vardı başkan ve bazı yöneticiler tarafından. Yönetenler kulübü benim düşündüğüm kadar düşünmüyorlar. Bunların olacağını sürekli söyledim ama hallederiz yaparız gibi sürekli bir dayatma politikası içindeydiler. Özellikle iki üç kişi Eskişehirspor'u düşünmüyorlar" dedi. 


BAŞKA TAKIMIN OYUNCUSUYMUŞUM GİBİ DAVRANDILAR 

Son bir yıl başka takımın oyuncusuymuşum gibi bana muamele yapıldı hem hoca hem de yönetim tarafından. Geldikleri ilk günden bu yana hep para konuşulması, hem benim futbolumu ortaya koyamama hem de kulübün performansımdan mahrum kalmasına neden oldu. İki taraf adına da başarısız bir sezon geçti. Geldikleri ilk gün paramla uğraşmaya başladılar. Ücretimi düşürmem yönünde imada bulundular. Düşürmessen şöyle olur gibi sözler söylendi. Bir sezon önce 18 gol atıp, 14 gol pası vermişim; sonra yeni hoca ve yeni yönetim geliyor birden seni oynatmıyorlar. Ertuğrul Sağlam'ın da dahli oldu ve olaylar bu noktaya geldi. Bir sezon önce en çok gol atıp, en çok gol pası veren oyuncunu oynatmıyorsan bunu başka türlü yorumlayamazsın. Kendisinin zaten futbolcularla çok fazla diyaloğu yoktu. Diyaloğu çok sevmiyor; pek konuşmaz" ifadelerini kullandı. 


(Radyospor)