Fatih Portakal, Galatasaray'dan özür diledi Fatih Portakal, Galatasaray'dan özür diledi

Anlaşma sayesinde reklamlar, daha fazla kitleye ulaşmış olacak. Bu durum Galatasaray'a daha çok gelir de getirecek.

Galatasaray yönetimi üst düzey teknolojik çözümler pazarında dünya lideri olan TGI Sport ile anlaşmak üzere. Bu anlaşma ile Fransız firması kulübün yeni resmi LED tedarikçisi olacak. NEF Park'taki LED panellerin yerleştirilmesi konusunda operasyonu TGI Sport üstlenecek. 

Yapılacak anlaşma kapsamında, PADS teknolojisi kullanılacak. Bu teknoloji saha çevresinde bulunan LED paneller üzerinde birkaç farklı reklam mesajını aynı anda görüntülemeyi hedefliyor. Her biri farklı bir coğrafi alanda yayınlamayı mümkün kılıyor.

PADS çözümü ile NEF Park'ta oynanacak maçlarda, dünya çapındaki 100 milyondan fazla Galatasaray taraftarın ilgisi çekilecek. Aynı zamanda reklam veren ortaklar hedefledikleri kitleyi daha kolay ulaşabilecek. Onlara yeni satış noktaları sunulacak.

GÜNEŞ PANELİ PROJESİ KÂRLI ÇIKTI

Galatasaray, NEF Stadı'nın çatısını 10 bin 404 adet güneş paneliyle kaplamıştı. EnerjiSA ile yapılan 10 yıllık anlaşma neticesinde Galatasaray, artan elektrik fiyatlarından etkilenmedi. Sadın elektrik kullanımının yüzde 65'ini güneş enerjisinden sağlayan kulüp, 385 bin euro tasarruf sağladı.

(Fotomaç)