Ümit Karan: "Al Manchester City'de oynat sırıtmaz..." Ümit Karan: "Al Manchester City'de oynat sırıtmaz..."

Victor Nelsson ile Sevilla arasındaki aşk yeniden alevlenince, Sarı-Kırmızılılar şimdiden önlem almaya karar verdi. Fanatik'in haberine göre; yaz döneminde Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Brezilyalı stoper Nino tekrar radara girdi. Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alan 25 yaşındaki savunmacı, artık Avrupa'da oynamak istediğini hem kaptanı olduğu Fluminense'ye hem de menajerlik şirketine bildirmiş durumda.

ROSS DA SAKATLANINCA...

Sezon başındaki plana göre Nelsson'un satılması halinde, onun yerine Mathias Ross'la herhangi bir aksama ve uyum sorunu yaşanmadan yola devam edilecek, Metehan Baltacı ve Emin Bayram rotasyonuyla sezon tamamlanacaktı. Nelsson'dan gelecek para da diğer bölgelerdeki takviyelerde, kiralık oyuncuların bonservislerinin alınmasında kullanılacaktı. Ancak Ross'un ciddi sakatlığı, bu planların ötelenmesine yol açtı.

Dolayısıyla Sarı-Kırmızılılar, başta Nino olmak üzere içinde yerli oyuncuların da bulunduğu geniş bir stoper listesi üzerinde transfer çalışmalarına başlamak zorunda kaldı.

(Fanatik)