Ancak Endülüs ekibinin Ramos'ta başarısız olması durumunda hedefinin Galatasaray forması giyen Victor Nelsson olduğu aktarıldı.

YİNE YENİDEN SEVILLA

Galatasaray forması giyen Victor Nelsson için bir kez daha Sevilla gündeme geldi.

İLK HEDEF RAMOS

İspanyol basınında yer alan haberde, savunmaya takviye yapmayı planlayan Endülüs ekibinde, ilk hedef kulübün altyapısından yetişen Sergio Ramos.

İKİ İSİMDEN ONAY

Sportif direktör Monchi ve takımın yeni teknik direktörü Jorge Sampaoli'nin Ramos'un takıma fayda sağlayacağına inandığı aktarıldı.

PSG'DE KALABİLİR

Ancak PSG'nin, İspanyol savunma oyuncusu ile sözleşme yenilemeyi düşünmesinin Sevilla'nın işini zorlaştırdığı kaydedildi.

SEÇENEKLERİ FAZLA

Ramos'un ayrıca PSG ile sözleşme yenilemese bile önünde Inter Miami ve Vissel Kobe gibi seçenekler olduğu, Sevilla'nın da bu nedenle bir yandan da alternatifler üzerinde çalıştığı ifade edildi.

BİR NUMARALI ALTERNATİF

İspanyol ekibinde Ramos olmazsa, bir numaralı alternatif olarak ise Galatasaray'dan Victor Nelsson gösterildi.

Mehmet Ayan: "Yeniden TFF Başkanı olacakmış..." Mehmet Ayan: "Yeniden TFF Başkanı olacakmış..."

MARCAO İLE BİRLİKTE İSTENDİ

Sevilla'nın, Jules Kounde ve Diego Carlos sonrası, Galatasaray'dan Marcao ve Nelsson'u transfer etmek istediği ancak sadece Marcao transferinde başarılı olduğu Nelsson'u kadrosuna katamadığı hatırlatıldı.

TAKIMIN ÖNEMLİ İSİMLERİNDEN

Danimarkalı Nelsson'un Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un önemli oyuncularından biri olduğu, Sevilla'nın da bu nedenle transferin zorluğunun farkında olduğu belirtildi.

20 MİLYON EURO

İspanyol ekibinin, 24 yaşındaki futbolcunun transferi için 20 milyon euro üzerine çıkması gerektiği öne sürüldü.

(Sporx)