Danimarka’nın Tunus ile 0-0 berabere kaldığı maçta savunma hattında yer alan Simon Kjaer’in sakatlığı sonrası teknik direktör Kasper Hjulmand, Fransa maçına Victor Nelsson ile başladı.

GİROUD'U DURDURDU, KOUNDE'NİN SERT MÜDAHALESİNE MARUZ KALDI

24 yaşındaki stoper, maç boyunca özellikle Olivier Giroud ile sık sık karşı karşıya geldi. 

Karşılaşmanın 43. dakikasında Jules Kounde’nin müdahalesi sonrasında yerde kaldığı pozisyon, sağlık durumuna ilişkin endişe yarattı.

Takım arkadaşlarının da yakından takip ettiği tedavisi sonrası Nelsson, ayağa kalkarken Jules Kounde de Fransa'da sarı kart gören ilk isim oldu.

OLİVER GİROUD ÖVGÜYLE BAHSETTİ

TF1 France'ye konuşan Fransa Milli Takımı'nın forveti Oliver Giroud: "Bugün gol atamamın tek sebebi Danimarka defansındaki sarı kafalı çocuktu." ifadesini kullandı.

DANİMARKA BASININDA NELSSON YORUMU

Bold: “Daha çok Olivier Giroud’nun savunmasındaydı ve bu anlamda yeterli şekilde iyi iş çıkardı. Antoine Griezmann’ın bulduğu pozisyonda pasif kaldı ama neyse ki Fransız oyuncunun vuruşu, üstten dışarı gitti”

Ni: “Simon Kjaer, sakatlık sorunu nedeniyle yedek kulübesindeydi. Danimarka’nın savunma hattındaki Nelsson değişikliği başarılı oldu. Galatasaray’ın stoperinin ilk yarıdaki çapraz uzun topları, Danimarka’nın en iyi yaptığı şeyler arasındaydı”

Galatasaray'dan 2 gazeteciye suç duyurusu Galatasaray'dan 2 gazeteciye suç duyurusu

SE og HØR: “Gerçekten iyi bir savunma performansı sergiledi. Görevini gösterişsiz şekilde yerine getirdi. İlk yarıda ciddi bir müdahaleye maruz kalsa da sonrasında iyi toparlandı”

Tv2: “Gerçek bir ikili mücadele oyuncusu. Hava toplarında birçok düelloyu kazandı. Hücuma pek katkı sağlayamadı. Türkiye Ligi’nden daha büyük bir lige gitmesinde fayda var. Oyununu daha da geliştirebilir”

(Fanatik / GsGazete)