Sevilla'nın Marcao'dan sonra kadrosuna katmak üzere teklif üstüne teklif yaptığı ve son olarak bonuslarla birlikte 18 milyon Euro'ya kadar çıktığı Nelsson için bu kez Everton da devreye girdi. İngiliz devinin ilgisiyle birlikte masadaki rakam 20 milyon Euro'ya yükseldi.

GİRESUN MAÇINDAN SONRA...

Her ne kadar Galatasaray Yönetimi, gaziantep, Danimarkalı futbolcunun 25 milyon Euro'luk çıkış maddesinin ödenmesini beklese de bu teklife de oldukça cazip gözüyle bakılıyor. Sarı- Kırmızılılar'ın tek isteği, Nelsson'un ligdeki Giresunspor maçında da oynayarak taraftara veda etmesi ve yeni takviyeler için kulübe zaman kazandırması.

GELEN PARA TRANSFERE

Geçen sezon başında 7 milyon Euro'ya transfer edilen Nelsson, böylece 1 senede değerini 3'e katlamış olacak. 23 yaşındaki futbolcunun Danimarka Milli Takımı ile Katar'daki Dünya Kupası'nda forma giyeceği de düşünülürse, değerinin daha da artması olası. Ancak oyuncunun Erden Timur ile yaptığı son görüşmede, "Hayallerim var ve gitmek istiyorum" demesi, Galatasaray cephesinde, "Biz bu süreci daha fazla uzatmayalım" görüşüyle karşılandı. Nelsson'dan elde edilecek gelir, gündemdeki takviyelerin bonservisleri için kullanılacak.

MENAJERİ İSTANBUL'DAN AYRILMIYOR

Emre Bol: "Okan Buruk yönetime söylemiş..." Emre Bol: "Okan Buruk yönetime söylemiş..."

İspanya'nın Sevilla Kulübü’nden transfer teklifi alan Victor Nelsson, Galatasaray’dan ayrılma yönündeki ısrarını sürdürüyor. Danimarkalı stoperin menajeri, sarı kırmızılı yönetimin “Satmak istemiyoruz” şeklindeki tutumuna rağmen İstanbul’dan ayrılmadı.

EN AZ 20 MİLYON EURO BEKLİYOR

Dün yöneticilerle bir kez daha görüşen menajer, Nelsson’un ayrılmaya kararlı olduğunu belirtip, “Transferi gerçekleştirmek adına sizden yapıcı adımlar atmanızı bekliyoruz” dedi. Sevilla’nın 12+2 milyon Euro’luk teklifini reddeden Galatasaray, futbolcunun satışından en az 20 milyon Euro gelir elde etmeyi hedefliyor.

(Hürriyet)