Verel'in sözleri şöyle:

"MARSİLYA MESAJI ALDI"

İlk yarım saatte Galatasaray'ın zaman zaman rakip alandaki sert baskısı Marsilya'nın hücum planlarını bozdu. Bu dakikalarda her iki takımın da savunmalarındaki pas hataları dikkat çekti. Marsilya'nın bu baskıyı kırmak için kanatları kullanma çabası da çok işe yaramadı. Aslan'ın dişini gösterdiği bu bölümlerde Marsilya, 'Pabuç pahalı' mesajını net şekilde almıştı.

"POZİTİF GÖRÜNTÜ"

İlk yarım saat geride kaldığında Marsilya'nın sadece 1 isabetsiz şutuna karşılık, Galatasaray'ın 3 şutu vardı. Bu tablo Aslan'ın pozitif görüntüsünü net şekilde anlatıyordu.

"POZİTİF ENERJİ KÖTÜ ETKİLENDİ"

Galatasaray'ın bu kadar iyi oynadığı dakikalarda taraftarlar arasında çıkan meşale atışması ve hakemin maçı durdurması Marsilya'nın ekmeğine yağ sürdü. Oyun soğudu ve Galatasaray'ın pozitif enerjisi olumsuz etkilendi. 8 dakikalık duraklamadan sonra Marsilya'nın daha etkili bir görüntüsü vardı fakat Galatasaray savunmasını çok da zorladıklarını söylemek mümkün değil. Buna rağmen Kerem son dakikada topu kaleciye nişanlamasa Galatasaray soyunma odasına önde gidebilecekti. Yazık oldu.

"NELSSON VE MARCAO! BÜYÜK FARK"

Galatasaray'da Nelsson ve Marcao'nun savunmada büyük fark yarattığını da burada söylemek lazım. Boey (sakatlanıp çıkana kadar) ve Aanholt'un beklerdeki performansı da onları çok iyi bütünlüyor. Marsilya'nın ilk yarıda sadece 1 isabetli şutunun olması savunma dörtlüsünün görevini iyi yaptığını gösteriyordu. Ben göbekte oynayan oyunculardan başta Taylan olmak üzere bu dönemde biraz pasif kaldığını da buraya not düşmeliyim.

"GELECEK İÇİN UMUT VERİCİ"

Galatasaray'ın birçok şeyi doğru yaptığı Fransa'dan 3 puanla dönmesi harika olurdu ama 1 puan da fena değil. Üstelik bu puanı iyi futbolla alması Galatasaray adına gelecek için umut verici.

(Akşam)