Kahveci'nin öne çıkan yorumları şöyle:

"Uzatmalarla beraber 35 dakikalık bir bölümde 10 kişi kalan Adana Demirspor'a gol atamayan Galatasaray cephesi bu bir puana üzülüyordur. 10 kişi kalmasına rağmen 1 puanı alan Adana Demirspor da kesinlikle seviniyordur."

"GOL ATMALIYDI"

Maç 11'e 11 olsa, Adana Demirspor bu sezonun en iyi oynayan takımlarından biri. Kendi sahasında daha önce hiç kaybetmemiş. Buradan alınacak bir puana okey derim ama 11'e 10 oynadın ve 35 dakika oynadın. Gol atabilecek pozisyonlara da girdin ama atamadın.

"SIKINTI DEVAM EDİYOR"

Galatasaray'da gol sıkıntısı devam ediyor. Bir milli takım arasını atlattık kahrolduk. Sağ ön Yunus, sol ön Kerem... bugün oynanan maçta da Galatasaray'da ikisi oynuyor ki belki o günden daha da kötü oynadılar.

"KEREM KONUMUNU PAYLAŞSIN"

Dursun Özbek ve Abdürrahim Albayrak'ın anlaşma şartları! Dursun Özbek ve Abdürrahim Albayrak'ın anlaşma şartları!

Kerem Aktüroğlu bizimle konumunu paylaşsın. Faroe Adaları maçında da yoktu, Adana'da da yok. Neredesin Kerem? Okan Hoca'ya bakıyorum ikisini de son ana kadar oyunda tuttu. Çünkü elinde oynatacak Türk oyuncu yok.

"YERLİ ALTERNATİFİ YOK"

Emre Akbaba, Emre Kılınç veya ayrılmak isteyen diğer oyuncular olsa farklı olabilirdi. Senin iki kenarın işlemiyor. İlk yarı ön tarafta sadece Mertens çırpınıyor. Bafetimbi Gomis topa dokunmuyor. Ada'da tek başına Gomis etrafında yardım yok.

"OKAN HOCA BUNU İSTİYORDU"

Orta sahada Oliveira'nın ailevi sebeplerinden dolayı Midstjö 11'de başladı ki bence Okan hocanın da istediği oldu. rakip çok kaliteli oyuncuları vardı orta sahada Torreira ile birlikte bu ikili çok fazla boşluk vermedi.

(TRT Spor)