Radyospor'a konuşan Mert Nobre, "Açıkçası Galatasaray'ın Chelsea mağlubiyeti bizim için iyi olmadı. Şimdi Galatasaray tüm motivasyonunu lige çevirecek. Chelsea'yi eleserlerdi bu kadar zor olmazdı. Ama şimdi gerçekten çok zor olacak. Şampiyonlar Ligi mağlubiyeti bana göre bir istisna, Galatasaray gerçekten çok güçlü bir ekip. TT Arena'da maç alabilmek çok zor; üstüne üstlük rakibimiz son aldığı mağlubiyeti telafi etmek, şampiyonluktan kopmamak için oynayacak; bu nedenle her zamankinden daha zor koşullarda oynayacağız Galatasaray'a karşı" dedi. 

PUAN ALMAMIZ İÇİN POTANSİYELİMİZİN ÜSTÜNE ÇIKMALIYIZ

Bursaspor maçındaki iyi oyun ve skoru sürdürmek istediklerini belirten Marcio Nobre, "Biz çok yüksek konsantrasyonla oynamalıyız. Elbette ki oradan puan ya da puanlarla çıkmalıyız. Bu yüzden de tüm oyuncuların potansiyelerinin üzerine çıkması gerekiyor. Çok iyi çalışıyoruz. Tam konsantre olduk maça. Takımı bir an önce üst basamaklara taşımalıyız. Bu nedenle Galatasaray maçı bizim için hayati bir maç" şeklinde konuştu. 

Oyandığı tüm takımlarda Galatasaray'a gol atma başarısı gösteren Nobre, "Oynarsam gol atmak için elimden geleni yaparım; ama benim gol atmamdan daha çok takımımın puan kazanması daha önemli" dedi.