Çocukluğundan beri Galatasaraylı olduğunu saklayan Nuri Şahin ve Southampton ile sözleşmesi biten Ramirez ile temas kuruldu.

Alp Yalman devreye girdi

Bonservis problemi olmayan isimlere yönelen Galatasaray, Southampton ile sözleşmesi biten Ramirez ile temas kurdu. Hem kanatlarda hem de orta sahanın merkezinde görev yapan 25 yaşındaki Uruguaylı yıldıza ilk teklif yapıldı.

Sportif A.Ş.’de göreve başlayan Alp Yalman, dört koldan transfer görüşmelerini sürdürüyor. Menacerlerle dirsek temasında olan Yalman kulübün içinde bulunduğu mali durumu da göz önünde bulundurarak bonservis problemi olmayan isimlere yöneliyor.

Hem kanatlarda hem de orta sahanın merkezinde görev yapan 25 yaşındaki oyuncu, gole dönük futboluyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezona Southampton’da başlayan, devamında Middlesbrough’a kiralanan yıldız isim çıktığı 23 maçta 7 kez ağları havalandırırken, 5 asist yapmıştı.

Selçuk İnan'a partner

Selçuk İnan’ın yanına uyum sağlayacak ve takıma güç katacak isimle ilgilenen  sarı kırmızılılar, Borusia Dortmund forması giyen Nuri Şahin’i resmen istedi. 27 yaşındaki oyuncu için Alman ekibinin kapısını satın alma opsiyonu ‘kiralama’ teklifi ile çalan Galatasaray yönetimi, hızlı bir şekilde olumlu yanıt aldı.

Yapılan yeni transferleden sonra forma şansı iyice azalan ve teknik direktör Tuchel’in takımda fazla düşünmediği Nuri’nin 2.6 Euro’luk maaşını ödemek istemeyen Dortmund, Galatasaray’a kolaylık sağlıyor. Geride kalan sezonda fazla şans bulamayan Nuri çocukluğundan beri taraftarı olduğu Galatasaray’dan gelen teklife sıcak bakıyor. Transfer EURO 2016 sonrasında netlik kazanacak.