İtalyan kulübü, resmi internet sitesi aracılığıyla Fransız futbolcunun 1+1 yıllığına Sarı Kırmızılılar'a kiralandığını belirtirken Sarı Kırmızılılar ile imzalanan sözleşmenin detaylarını da paylaştı.

Buna göre Cim Bom, 30 yaşındaki ön liberoyu önümüzdeki yaz da kiralamak isterse Roma'ya 500 bin euro ödeyecek. Aslan, yıldız ismin bonservisini 2020 yazında 16 milyon euro, 2021 yazında da 13 milyon euro karşılığında alabilecek.

STEVEN NZONZI KİMDİR?

Fransa'nın Colombes kentinde 1988 yılında dünyaya gelen Steven Nzonzi, önlibero olarak zaman zaman da orta sahanın göbeğinde oynayabiliyor. Tam adı Steven N'Kemboanza Mike Christopher Nzonzi Kongo uyruklu futbolcu, 1,96 metre boyundaki fiziğiyle dikkat çekiyor.

Nzonzi, ilk olarak Fransa'nın Amiens takımının alt yaş gruplarında dikkat çekti. Amiens A Takımı'nda forma giymeye başladıktan sonra, 580 bin Euro transfer bedeliyle 2009 yılında Blackburn Rovers kulübüne transfer oldu.

İngiltere'de kısa sürede takibe alınan Nzonzi, 4,40 milyon Euro bonservisle Stoke City'e transfer oldu.

3 sezon boyunca Stoke City'de top koşturan yıldız futbolcu, 2015 yılında 8 milyon Euro transfer bedeliyle Sevilla takımının yolunu tuttu.

Sevilla'da gösterdiği performansla Fransa A Milli Futbol Takımı'nın da formasını giymeye başlayan Nzonzi, geçtiğimiz yaz 26,65 milyon Euro gibi yüksek bir bedelle İtalya'nın Roma takımına transfer olmuştu.

Nzonzi, Fransa A Milli Futbol Takımı'nın formasını 14 kez giydi.

(Fanatik)