"Talihsiz açıklamalar oldu"

Son oynanan Fenerbahçe - Galatasaray maçından sonra talihsiz açıklamalar oldu. Gergin açıklamalar oldu. O stadyumda oynamak kolay değil. Sahaya çıkarken insanlar baskı altında kalıyor. Hakem iyiydi, kötü yönetti kısımları işin başka noktası.

"Göksel Gümüşdağ neden feveran ediyor?"

Abdurrahim Albayrak kayıt açıklamalarının ardından Göksel Gümüşdağ'ın feveran etmesinin sebebini anlamadım. Reklam mı yapmaya çalışıyor? O arkadaş önce oturacak çöp vergisinden ne kadar kulübe girdiğini anlatacak. Belediyelerin böyle bir bütçe yaratmak gibi bir görevi yok. Eğer böyle bir bütçe varsa çocuklarımıza spor yaptırmalı. Daha çok şey değişir.

"Galatasaray şampiyon olacak"

Ben Galatasaray'ın şampiyon olacağına inanıyorum. Her takımın puan kaybetme ihtimali var. Göksel Gümüşdağ, Ankara'ya çok yakın olduğu için futbolun patronu olma havaları yaratıyor ama öyle bir şey yok. Eğer şampiyon olursa tebrik ederim ama demin söylediklerimden dolayı içime sinmez.

Belediyeler halk için vardır. Halka hizmet etmek için var. Bu tür yapılar kurmak için yok. Bugün o yaratılan paralarla gençlere spor yaptırılmalı. Galatasaray'da hiçbir sıkıntı olmaz. Umarım Mustafa Cengiz, Ekrem İmamoğlu'nu kapıda karşılar. Politika bu kadar sporun içine girince çekiniyor olabilirler.

Mustafa Cengiz'e seçim çağırısı...

Galatasaray'ın içinde bulunduğu durumda bazı konuları aydınlatmak lazım. Mustafa Cengiz yönetimindeki denetleme kurulu, rapor hazırlamadı. 10 ay boyunca denetleme raporu hazırlamak için vakit yok muydu? Mustafa Cengiz bu işlere daha dikkatli bakmalı. Bence Mustafa Cengiz tüzüğe saygı duysun, lig bittikten sonra seçim yapsın. Kendisi de aday olsun. Kendisi de rahatlasın.

"Kulüpten attırdık..."

Fenerbahçe'nin ikinci başkanıyken dikkatli konuşmak lazım. Spor yasasının değiştirilmesi ve Aziz Yıldırım ile yöneticilerin hapisten çıkarılmasını söyleyen ilk kişi benim. İlhan Cavcav bana dönüp dedi ki, 'Galatasaraylı hukukçular bu işi üstlenebilir mi?' İlk ben imza atarım. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın avukatı Emin Öztürk 4 gün 4 gece benim ofisimde çalıştı. Ortada 15 Temmuz süreci yokken Zekeriya Öz'ü kulüpten ben attırdım. Semih Özsoy'un açıklamaları talihsizdi.