Marcao’nun Danimarka’ya götürülmemesi Galatasaray’ın aldığı ilk karar oldu. Ancak Kerem Aktürkoğlu’nun ailesi ve menajerleri Brezilyalı oyuncu için hem Fatih Terim’in hem de yönetimin alacağı reaksiyonları bekliyor.

Gelen bilgilere göre Fatih Terim dün Kerem’in hem annesini hem de babasını aradı. “Oğlunuz benim oğlum. O tokadı kızıma atılmış olarak düşünüyorum. Bu olayı bana bırakın.” dedi. Kerem’in babası, Terim’e teşekkür etti. Ancak Kerem konusunda menajer tarafı daha sıkıntılı.

Hukuk doktoru olan Kerem’in menajeri Erkut Söğüt, Başkan Burak Elmas’la bir görüşme yaptı. Olayın takipçisi olacaklarını Marcao’ya verilecek cezanın sadece kamuoyunu değil Kerem’i ve kendilerinin de rahatlamasını beklediklerini söyledi.

MARSİLYA REDDEDİLDİ

22 yaşındaki genç oyuncu için daha önce Terim, Marsilya’dan gelen teklifi reddetmiş, Onyekuru’nun transferine ise “elimde Kerem var” diyerek veto etmişti.

Alınan haberlere göre Kerem’in menajeri çok katı. Eğer Marcao konusu mantıklı bir şekilde çözülmezse, oyuncusunun Galatasaray’dan ayrılması için çalışmalara başlayacak.

(Fotomaç)