Sezon başında kadrosunu 10 takviye ile güçlendiren Galatasaray bu kez rotayı yerli futbolculara çevirecek. Bu doğrultuda Sportif Direktör Cenk Ergün'ün talimatı ile scout ekibi tüm Avrupa'daki gurbetçi futbolcuları taramaya başladı.

Bu kez yerli ve gurbetçi futbolcu takviyesi yapmayı planlayan Galatasaray'ın listesindeki tek yabancı isim Kwadwo Asamoah. Peki Galatasaray'ın radarına giren futbolcular kimler?

SÜPER LİG'DEN BİR TRANSFER

Bu sezon Alanyaspor forması ile sezona flaş bir giriş yapan Emre Akbaba da, Tudor'un dikkatini çeken oyuncuların başında geliyor. Ligde ilk 7 haftada 3 gol ve 4 asistlik performansı ile dikkat çeken Emre Akbaba'yı da Galatasaray kulübü, alternatif oyuncu kalitesini geliştirmek adına transfer listesine almış durumda. Galatasaray, 25 yaşındaki oyuncuyu beğenirken bu transferin seyrini ise Alanyaspor'un Emre Akbaba için isteyeceği bonservis ve transfer maliyeti belirleyecek.

IGOR TUDOR DA ONAY VERDİ...

Almanya 2.Liginde Fortuna Düsseldorf forması giyen Kaan Ayhan, Tudor'un ve Sportif Direktör Cenk Ergün'ün beğenisini kazanan isimlerin başında geliyor. Sezon sonunda Alman ekibi ile kontratı bitecek olan Kaan Ayhan, özellikle Türkiye A Milli Takımında ortaya koyduğu başarılı performans ile Galatasaray'ın radarına girmiş durumda. Sarı kırmızılı kulüp Ocak ayında Kaan Ayhan ve kulübü ile masaya oturmak istiyor. Galatasaray'da Tudor da, gelişime açık bir futbolcu olduğunu belirtip Kaan'ın alınmasına yeşil ışık yakmış durumda…

ASAMOAH İLE 3 YILLIK SÖZLEŞME

Sezon sonunda Juventus Kulübü ile sözleşmesi sona erecek olan Asamoah ve kulübü ile hiç vakit geçirmeden Galatasaray Kulübü, Aralık ayı sonunda masaya oturacak. Galatasaray sezon sonunda kontratı bitecek olan Asaomah için Juventus'a, peşin yani hemen ödemek kaydı ile 1 milyon Euro bonservis bedeli teklif edecek. İtalyanlar kabul ederse Asamoah ile yıllık 2.3 milyon eurodan 3.5 yıllık sözleşme imzalanacak.