Wesley Sneijder ve Hakan Balta ile 2018'e kadar nikah tazeleyen Galatasaray'da sözleşme uzatma sırası Aurelien Chedjou'ya geldi.

Sarı-kırmızılı yönetim, performansından çok memnun olduğu Chedjou'yu ödüllendirme kararı aldı. 2017'ye kadar anlaşması olan Kamerunlu stoperin sözleşmesi aynı şartlarda 1 yıl daha uzatılacak ve Chedjou 2.2 milyon Euro garanti-maç başına 10 bin Euro kazanmaya devam edecek.

Lille'de yıllarca çalıştığı hocası Rudi Garcia'nın Roma'ya transfer etmek istediği 30 yaşındaki oyuncu, ailesi ile İstanbul'da mutlu olduğunu söylemiş ve olumsuz cevap vermişti. Teknik heyetin de "Sezon başından beri takımın en iyisi" dedikleri Chedjou'yu Selçuk ve Sneijder'in ardından üçüncü kaptanlığa getirmeye hazırlandığı öğrenildi.

GROSKREUTZ JOKER OLACAK

Birçok mevkide oynayabilen Kevin Grosskreutz, ikinci yarıda Hamza Hamzaoğlu'nun en önemli kozlarından olacak. Hamzaoğlu çift kale maçlarda Grosskreutz'u Podolski ile değişmeli olarak kanatlarda kullanıyor. Teknik heyet Alman oyuncunun maç eksiğini kapatması adına Kasım ayındaki milli araya da özel program yaptı. İlk maçını Yunanistan'da Panthrakikos'a karşı oynayan Grosskreutz'un ikinci sınavı 14 Kasım'da Saraybosna'da FK Sarajevo'ya...

"SİNAN GÜMÜŞ'Ü BIRAKMAM"

Ligde küme düşme mücadelesi veren takımlar ara transferde Sinan Gümüş'ü kiralamak için sıraya girdi. Kayseri, Sivas, Eskişehir ve Mersin'in ilgilendiği Sinan'ı hem yönetim hem de teknik heyet bırakmıyor. Hamzaoğlu'nun yöneticilerle ara transfer için yaptığı görüşmede Sinan Gümüş hakkında "Her geçen gün gelişme kaydediyor, ondan çok memnunum. Geçen sezon Yasin'de olduğu gibi Sinan'dan da Türkiye Kupası'nda patlama bekliyorum" dediği ifade edildi.