Rizespor Başkanı Hasan Kartal, satmak istediği Oğulcan Çağlayan’ı 7.5 milyon TL bonservis bedeliyle satışa çıkardı. Oyuncuya da kendisi için Fenerbahçe ile görüştüklerini söyledi. Galatasaray'a futbolcuyu istiyorsa bu bonservis bedelini ödemek zorunda olduğunu anlattı.

Bu arada Fenerbahçe’nin Rizespor’a Oğulcan için Vedat Muriqi’nin transferinde olduğu gibi alt yapıdan iki oyuncu vererek transferi bitirmeye yakın olduğu öğrenildi. Oğulcan’ın lisansını Fenerbahçe’ye vermeyi düşünen Kartal, eğer transferde bir sorun çıkarsa problemin de Fenerbahçe’nin çözmesini umuyor.

OĞULCAN ÇAĞLAYAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1996 doğumlu futbolcu Oğulcan Çağlayan futbol hayatına semtinin takımı Bahçelerüstü Spor takımı ile adım atmıştır. Kısa süre alt yapı geçmişi ile dikkatleri üzerine çekmiş ve Ankaraspor takımı alt yapısına transfer olmuştur. Ankaraspor takımının kapatılması neticesinde ailesi ile birlikte Bursa’ya giden Oğulcan Çağlayan burada Bursa Merinosspor takımına geçmiş ve 2010 yılında Bursaspor alt yapısına geçiş yapmıştır. Daha sonra Galatasaray A2 takımına, oradan da Kayseri Erciyes A takımına transfer olmuştur.

Fotospor