Elmas, başkan adayları ve Fatih Terim ve Okan Buruk hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı.

"TERİM BENİM İBRASIZLIĞIM İÇİN ÇALIŞTI"

"Fatih Terim benim ibrasızlığım için çalıştı. Doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. Fatih hocayla ilgili görüşlerimi anlattım, kendisine duyduğum sevgiyi ve bu kararı alırken ne kadar zorlandığımı söyledim. Her ne kadar sonrasında Fatih hocanın ibrasızlık için çalıştığını arkadaşlarım teyit etmiş olsa da."

"OKAN BURUK ŞAMPANYA PATLATACAK"

"Galatasaray'ın mevcut hocasının gitmesini bekleyen gittiğinde şampanya patlatacağı söylenen ve seçim sürecine dahil edilen bir teknik direktör (Okan Buruk) o takıma nasıl güven aşılayabilir?

"ALBAYRAK'A SERT SUÇLAMA"

"Şimdi sizlere Abdürrahim Albayrak'ın nasıl bir kişilik olduğunu açıklayacağım. Abdürrahim Albayrak, Metin Sinan Aslan'a divan kurulunu çok iyi yönettiği için teşekkür etti ve devamlı konuştuklarını söyledi. O konuşmalarda nelerden bahsedildi acaba?

Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay... Genel kurul iradesini hiçe saymış, 'Kuruş değil, duruş' twitleriyle takipçi kazanmaya çalışan insanların yaptıklarına bakın. İbra edilmemelerine rağmen, 2 sene mahkeme kararıyla Galatasaray'ı yönetmeye devam ettiler.

Bedavaya aldık dedikleri Oğulcan Çağlayan krizinde Galatasaray'a maddi manevi zarar verdiler.

Bunlardan sonra divan kurulunda utanmadan çıkıp bana ve aileme saldırıda bulundular.

Ben ısrarla aday olmayacağımı ve "Bana ve ekibime bulaşmayın, biz aday değiliz" dememe rağmen bizi seçim malzemesi haline getirerek üstümüze oynadılar. Devam ederlerse Galatasaray değerleri çerçevesinde onlarla mücadele edeceğim. Bu oyuna gelmeyeceğim."

TORRENT VE LUİS CAMPOS

"Çirkin ve yalan haberlerden bir tanesi. Luis Campos, Galatasaray'dan herhangi bir ücret almadı. Yeni bir sistem kurduk. Galatasaray'ın uzun vadeli stratejisini, kişilere ve isimlere bağlamamak için. Maalesef bu seçim sürecinde konuşulanlar onları da şoke etti. Campos, Galatasaray'ın kasasından bugüne kadar bir kuruş almadı. Onlar da şaşırdılar, yabancı oldukları için daha çok şaşırdılar. Luis de bu sistemde görev yapmayacağını söyledi. Önce bir anlasın Galatasaray'ın ihtiyaçlarını, ondan sonra anlaşırız diye düşündük. Mayıs ayında imzalayacaktık. İmzalamadık. Yeni gelen yönetim, kendisiyle çalışmak isterse ikna etmelidir. Torrent ve Pasquale ile konuştuk. Galatasaray'da hiç birimiz kısa vadeli olarak değil, dönemimizi düşünerek çalıştık."

Önder Özen: "Galatasaray, Adana Demirspor'u yenerse..." Önder Özen: "Galatasaray, Adana Demirspor'u yenerse..."

"Biz bir idealle yola çıktık. Kişilerle birlikte olmak ideallerden vazgeçmek doğru değil. Çalışırken aynı fikirde olmak, vizyondan kopmadan farklı fikirler olabilir. Farklı fikirde olan arkadaşlar oldu. Yolları en şık şekilde ayırdık. Aleyhlerinde negatif söylemde bulunmamaya özen gösterdik. Karşı taraftan aynı nezaketi göremedik. 5 başkan adaylı bir seçimden çıktık. Bazı adaylar o seçimi kabul etmediler. Metin Öztürk'ün sözlerini söyledim. Bu mali tabloda, mali ibrasızlık için çalışan bir başkan adayı var. Dışarıda bu kadar cephede savaşırken, mali ve kurumsal anlamda ciddi kararlar alması gerekirken, pandemi döneminde de kulüp doğru yönetilmediği için bu işlerle uğraşırken en ciddi sıkıntıyı çalıştırmamak konusunda yaşadık. Bundan sonra gelen yönetime de aynısını yaparlarsa, kendilerini savunmakla geçirecekler dönemlerini. Galatasaray için bundan vazgeçsinler."

"Bu konuyla ilgili çok tartıştık. Kendi bakış açımdan, karşımdaki kişiyi koruma açısından doğru zamanda doğru kararı verdim. O dönem Fatih Hoca'yla ilgili görüşlerimi çok net anlattım. Çok samimi bir şekilde kendisine duyduğum sevgiyi ve bu kararı alırken ne kadar zorlandığımı anlattım. Her ne kadar Fatih Hoca ibrasızlık için çalıştığını arkadaşlarıma teyit etmiş olsa da..."

(GsGazete)