Abdürrahim Albayrak paylaşılmıyor! 3 ayrı teklif aldı... Abdürrahim Albayrak paylaşılmıyor! 3 ayrı teklif aldı...

Fatih Terim'in Sarı-Kırmızılılardan ayrıldığı dönemden beri eski takımından teklif bekleyen 48 yaşındaki çalıştırıcı, Burak Elmas'tan sert bir dille ret yemişti. Okan Buruk Galatasaray'ın yeni yönetiminin yapacağı hamleler için tetikte.

GALATASARAY İÇİN PUSUDA

Yaklaşık 1,5 yıl önce Başakşehir'den ayrılan Okan Buruk, söz konusu süreçte birçok takımdan teklif almış tüm taliplerini geri çevirmişti. İlerleyen dönemde katıldığı her platformda Galatasaray'dan teklif beklediğini dile getiren şampiyon teknik adam, Sarı-Kırmızılı taraftarların da ilk adaylarından biri haline gelmişti.

BAŞKANLIK SEÇİMİNİ BEKLİYOR

Galatasaray'da 19 Haziran tarihinde yapılacak olan başkanlık seçimlerini sabırsızlıkla bekleyen Okan Buruk, olası teklif halinde mali şartları dahi konuşmadan kendisini Sarı-Kırmızılılara bağlayan imzayı atmaya hazır. Hem Dursun Özbek hem de Eşref Hamamcıoğlu'nun düşündüğü isimler arasında yer alan Okan Buruk, 2022-23 sezonunda hayalini kurduğu Galatasaray teknik direktörlüğü koltuğuna oturmaya yakın.

BU KEZ DİĞER TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRECEK

Ancak Okan Buruk bu kez adımlarını sağlam atıyor. Galatasaray için uzun süredir aldığı teklifleri reddeden başarılı hoca, aksi durumda diğer olasılıklara yönelecek. Yeni sezona bir takımın başında girmek isteyen Okan Buruk, projesine inandığı bir Süper Lig ekibiyle sözleşme imzalayacak.

OKAN BURUK'UN TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

Teknik direktörlük kariyerine Elazığspor'da başlayan Okan Buruk daha sonra sırasıyla Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisar Belediye, Çaykur Rizespor ve Başakşehir'de görev almıştı. 2017-18 sezonunda Akhisarspor'un başında Türkiye Kupası zaferi yaşayan 48 yaşındaki çalıştırıcı, 2019-20'de ise Başakşehir'le tarihe geçen bir lig şampiyonluğu elde etmişti.

(Akşam)