Domenec Torrent'le yolların ayrılmasının ardından Okan Buruk'un Galatasaray'ın teknik direktörü olduğu resmen açıklanacak.

46 yaşındaki teknik adamın Sarı-Kırmızılı takımla 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Ayrıca Okan Buruk'un bu akşam İstanbul'a indikten sonra başkan Dursun Özbek'le görüşme yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Galatasaray'da Fatih Terim bilmecesi: "Haberiniz var mı?" Galatasaray'da Fatih Terim bilmecesi: "Haberiniz var mı?"

BURUK'UN ŞAMPİYONLUK REÇETESİ

Galatasaray'da yeni teknik direktör olamsı beklenen Okan Buruk'un çizdiği yol haritası belli oldu. Mali olarak yönetimi zorlamak istemeyen Deneyimli çalıştırıcı, şimdilik 3 oyuncu takviyesi talep etti.

ORTA SAHA SİL BAŞTAN

8 yıldır çalıştığı ekibiyle birlikte aylardır sarı-kırmızılı takımın ayrıntılı analizini yapan Okan Buruk, hayalini kurduğu bu göreve kendisini hazırladı. "GALATASARAY'I şampiyon yapmaya geliyorum" diyen başarılı hocaya göre geçen sezon hayal kırıklığı yaratan sarı-kırmızılı takımın kadrosu kötü değil. 48 yaşındaki çalıştırıcı öncelikle takımın üstündeki kötü havayı dağıtıp şampiyonluk motivasyonuna girişecek.

'6 NUMARA ŞART'

"6 numaraya kesinlikle transfer yapacağız ve ilk 11 için bir orta saha oyuncusu daha alacağız. Ayrıca alternatif olarak yedek stopere ihtiyacımız var'' tespitinde bulunan Okan Buruk, mali açıdan ağır bir yüke girecek yeni yönetimi transferde çok zorlamayacak.

SATIŞLAR BELİRLEYİCİ OLACAK

Mevcut durumda 3 takviyeyi şampiyonluk için yeterli gören Buruk'un yol haritasını, olası oyuncu satışları da şekillendirecek. İlk 11 planından ayrılan isim olması halinde ise rota hemen alternatif futbolculara çevrilecek.

(Sporx)