Buruk'un yönetime verdiği isimler şöyle:

ALEXANDRU CICALDAU

Galatasaray'ın 25 yaşındaki Rumen futbolcusu Cicaldao'ya VavaCars Fatih Karagümrük'ün yanı sıra Demir Grup Sivasspor ile Kasımpaşa talip oldu. Ayrıca İtalya ve Romanya'dan da Cicaldau ile ilgilenen kulüpler olduğu öğrenildi. Dursun Özbek ve yönetimi, Cicaldau'nun kiralık olarak gönderilmesi için görüşmeler yapacak. Okan Buruk gönderilebilir raporu verdi.

TAYLAN ANTALYALI

Galatasaray'da yolların ayrılacağı isimlerden biri Taylan Antalyalı. Yıldız futbolcu için Süper Lig ekipleri devrede.

OMAR ELABDELLAOUI

Omar ile vedalaşılmasına karar verildi. Sarı kırmızılılar 1 yıl daha sözleşmesi kalan Omar’a, teşekkür ederek veda etmeyi planlıyor.

ÖMER BAYRAM

Sol bek bölgesinde Patrick van Aanholt ve Kazımcan Karataş'ı bulunduran Galatasaray, Ömer Bayram'la yollarını ayırabilir. Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, aspor.com.tr'ye yaptığı özel açıklamayla 31 yaşındaki oyuncuya talip olduklarını dile getirmişti..

CHRISTIAN LUYINDAMA

Ocak transfer döneminde Suudi Arabistan ekibi Tawoon'a kiralanan Luyindama, tekrar sarı kırmızılı takıma döndü. Okan Buruk, tecrübeli savunmacıyı deneyeceğini söylese de yabancı sınırı sebebiyle takımdan gönderilecek. Yeni sezon hazırlık kampı kadrosunda yer almayan Demokratik Kongolo oyuncu için gelecek teklifler değerlendirilecek. Oyuncu ile Süper Lig ekibi Giresunspor ciddi şekilde ilgileniyor.

IŞIK KAAN ARSLAN

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon Fatih Terim döneminde zaman zaman şans bulan genç savunmacıyı Okan Buruk, Avusturya kampına götürmedi. Performansı yetersiz bulunan Işık Kaan takımdan gönderilecek. Şu anda herhangi bir girişim olmasa da teklif gelmesi halinde değerlendirilecek.

İSMAİL ÇİPE

Geçtiğimiz sezon Muslera'nın sakatlığı sebebiyle kaleye geçen İsmail Çibe, yediği gollerle eleştirilerin odağında olmuştu. Yeni sezon öncesi yapılan iki kampa da alınmayan tecrübeli kaleciye kendisine kulüp bulunması söylendi. 1 sene sözleşmesi kalan İsmail Çipe'nin Galatasaray kariyeri sona ermiş gözüküyor.

ATALAY BABACAN

Galatasaray altyapısının en umut vadeden isimlerinden biri de Atalay Babacan'dı. Ancak o da bir türlü beklenen sıçramayı yapamadı. 2020-21 sezonunda A takıma yükselen ve aynı sezon Adanaspor'a kiralanan genç oyuncu geçtiğimiz sezonu da Süper Lig'in yeni ekibi Ümraniyespor'da geçirdi. Okan Buruk, genç oyuncuyu Avusturya kampına dahil etmedi. Atalay'ın kiralanması veya bonservisiyle gönderilmesi planlanıyor.

EMİN BAYRAM

Galatasaray'ın altyapıdan yetişen bir diğer ismi de genç oyuncu Emin Bayram... Altyapıdaki performansıyla A takıma alınan ve 1. etap Avusturya kampına götürülen genç savunmacı yaşadığı talihsiz sakatlık sebebiyle ikinci Avusturya kampına götürülmedi. Genç oyuncunun şu anda Galatasaray'daki geleceği belirsizliğini koruyor.

EREN AYDIN

Ali Koç'a tepki: "Galatasaray'ın ekmeğine yağ sürmeyelim!" Ali Koç'a tepki: "Galatasaray'ın ekmeğine yağ sürmeyelim!"

Teknik direktör Okan Buruk, 1. etap kampına altyapıdan yetişen 7 genç ismi de götürmüştü. O isimlerden biri de Eren Aydın'dı. Genç oyuncunun biraz daha gelişmesi gerektiğini düşünen Okan Buruk Eren'i 2. etap Avusturya kampına almadı ve oyuncu için gelecek kiralama tekliflerinin değerlendirilmesini istedi. Gelecek vadeden oyuncuyla Süper Lig'in yeni temsilcisi Ankaragücü ilgileniyor. Eren Aydın, başkent ekibine gitmeye sıcak bakıyor.

(Sporx)