Galibiyetin önemine vurgu yapan Okan Buruk, yeni transferler ve kadro derinliği hakkında konuştu.

Buruk, "Daha ilk saniyelerde çok net pozisyon harcadık. Çok fazla top getirdik, kaçırmaya devam ettik. Daha kolay bir galibiyet alabilirdik. Daha iyi olacağız. Hücum anlamında izleyenlere keyif verdiğimizi düşünüyorum. Değerli bir galibiyet aldık. Bir yandan Cuma günü oynayacağımız Konyaspor maçını da düşündük." dedi.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA KADRODA OLACAKLAR

48 yaşındaki teknik adam, "Icardi  ve Mata ne zaman oynayacak?" sorusuna, "Takımda en iyi kimse, o formayı alır. Yeni transferler adaptasyon sürecinde. Mauro Icardi ve Juan Mata'nın testlerini ve analizlerini yaptık. Bu haftadan itibaren yavaş yavaş kadroya dahil etmeye çalışacağız. Onların %100 hazır olması önemli. Cuma gününden sonra milli ara var, bu bizim şansımıza. Önümüzdeki haftalar, takımın %100'ü bulması adına kolaylık sağlayacağız." yorumunda bulundu.

Galatasaray yönetiminden müjde! 2.3 milyarlık borç... Galatasaray yönetiminden müjde! 2.3 milyarlık borç...

MUSLERA KALEDE DEVAM EDECEK

Galatasaray'ın hocası: "Adaşım Okan çok önemli bir karakter sahip. Hep kendini hazır tutan bir sporcu. Muslera şuan çok iyi durumda. Kendisiyle devam etmeyi düşünüyoruz. İsimlere takılmıyoruz. Tek düşündüğümüz bizim maçları kazanmamız, kadro istikrarımızın devam etmesi. Hedefimize ve sonuca odaklanmış durumdayız. Kalecisinden golcüsüne kadar bütün futbolcular yarışacak." ifadelerini kullandı.

YUSUF DEMİR TÜRK OYNAMALI

Yeni transfer Yusuf Demir'in yabancı statüde oynamasını da değerlendiren Okan Buruk:

"Keşke Yusuf'u Türk olarak görebilseydik. Türk bir ailenin, her şeyiyle Türk olan bir evladı. Milli takım tercihinin nasıl olduğu da çok açk değil. Biz mi onu tercih etmedik, o mu bizi tercih etmedi bilmiyoruz. Her şeyiyle Türk olan bir oyuncunun ülkemizde Türk statüsünde oynaması gerekli. Belki önümüzdeki sene veya yakın zamanda bu kurallar değişebilir. Özellikle Türk pasaportu bulunan, bizden olanların yabancı statüsünde oynaması bize garip geliyor." ifadelerini kullandı.