Alanyaspor maçındaki korner pozisyonunda çalım atmak isterken topu kaptıran ve dönüşte beraberlik golüne sebep olan Kerem Aktürkoğlu kızağa çekilecek.

18 yaşındaki futbolcu için 10 milyon Euro istediler! 18 yaşındaki futbolcu için 10 milyon Euro istediler!

MAÇ SONU ÇARPICI AÇIKLAMA: "ZEKİ DEĞİLİZ"

Maçtan sonraki basın toplantısında da tepkisini açıkça dile getiren ve "Ne yazık ki zeki değiliz" diyen Buruk, Kerem'i cuma günkü Karagümrük karşılaşmasında kulübeye çekmeyi planlıyor.

CEZANIN BİTMESİNİ BEKLİYOR

Okan hocanın son idmanda da Kerem'le bir görüşme yaparak, daha konsantre ve daha dikkatli olmasını istediği öğrenildi. Genç oyuncunun kaptırdığı top nedeniyle üzgün olduğunu hocasına ilettiği de gelen haberler arasında. Sol kanatta Rashica ile yola devam etmek isteyen Okan Buruk'un, Abdülkerim ile Kazımcan takıma döndükten sonra tercihini bu yönde güncelleyeceği ifade ediliyor.

GEREKİRSE HAKEMİ DE YENECEĞİZ

Zorlu bir fikstüre girecek olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk takımla bir görüşme gerçekleştirdi.

Cuma akşamı Fatih Karagümrük'e konuk olacak olan Aslan, iç sahada Beşiktaş, dış sahada ise Başakşehir'le oynayacak. Fotomaç'ın haberine göre; zorlu karşılaşmalar öncesinde oyuncularının hakem tartışmalarına takılıp kalmasını istemeyen teknik direktör Okan Buruk dünkü çalışma öncesinde takıma yönelik bir konuşma yaptı.

Bu sezon ciddi şekilde sahada haklarının yenildiğini ifade eden genç teknik adam, "Ancak biz Galatasaraylıyız ve sonuna kadar mücadeleyi bırakmayız. Gerekirse hakemleri de yeneceğiz ve sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacağız" diye konuştu. Bu konuşma alkışlarla karşılık bulurken oyuncular da Karagümrük karşısında galibiyet sözü verdi.

FAUL YOK KART ÇOK

Galatasaray camiası hakemleri tartışmaya devam ederken ortaya çıkan istatistikler de sarı-kırmızılı takımı destekler nitelikte... Sarı-kırmızılı ekip bu sezon en az faul yapan 4. takım olmasına rağmen en çok sarı kart yiyen dördüncü ve en çok kırmızı kart gören takım oldu. Ayrıca Galatasaray aleyhine en çok penaltı verilen takım konumunda... Avrupa'nın 5 büyük Ligi ve Süper Lig'de VAR'a çağrılmayan tek takım yine Galatasaray... Ortaya çıkan bu durumun ardından sarı-kırmızılı yönetim ve taraftarların TFF ile MHK'ya yönelik eleştirileri tavan yaptı.

(Fotomaç)