Beşiktaş yönetiminde Okan Buruk sesleri yükseldi Beşiktaş yönetiminde Okan Buruk sesleri yükseldi

Galatasaray'ın eski futbolcusu Engin Baytar, karşılaşma sonrası gündem yaratacak yorumlar sarf etti.

HOCAYI YEMEYE ÇALIŞIYORLAR

"Bunu içeriden duydum. İçeride bir oyuncu grubu var, hocanın yüzüne gülüp bir şekilde hocayı yemeye çalışıyor. Bunu ben duydum. İsim veremem, doğru olmaz. Çok üzüldüm. Bu grup, şu ana kadar hiçbir şey yapmadı ama bu grup, Galatasaray'ın menfaati için değil, kendi menfaati için uğraş içerisinde."

BAŞKALARININ MUTLU OLMASINI İSTEMİYORLAR

"1-2 tane akıllı olan futbolcu var. Kendi bu gruptan ayırmış. Çünkü yapılanları doğru olmadığını görmüşler. Sahada ya da yedek kulübesindeyken o gruptaki oyuncuların yüzlerine maç sırasında kameranların yakınlaşmasını istedim. Çünkü biz anlıyoruz. O sahaya görmüş adam, futbolcunun bakışından anlar. Nedense 1-2 tanesi hiç hoşuma gitmedi. O kadar net gördüm ki, kendileri mutsuz diye başkalarının da mutlu olmasını istemiyor. Okan hoca da tahminim yavaş yavaş bu sorunu çözmeye başlıyor."

BERKAN OYNARSA FAYDALI OLUR

"Berkan Kutlu oynarsa çok faydalı olacağına inanıyorum. Berkan ile ilgili bir şey söyleyeyim. Biz hafta içinde Çengelköy'de halı sahada maç yaptık. Oranın çalışanı 'Berkan, her sabah gelip özel idman yapıyor' dedi. Zorlu bir mücadele içine girmiş, savaşmayı seven ve o formaya talip olan bir oyuncuyu görüyorum. Galatasaray'ın gerçekten böyle bir oyunculara ihtiyacı var."