Okan Buruk ve sarı-kırmızılı yöneticiler özellikle yurt dışında oynayan ve takımlarında forma bulamayan Türk oyuncuları getirmek için kolları sıvadı. 

DÖRT İSİM GÜNDEMDE

Bu yaz döneminde Suudi Arabistan’a giden Berat Özdemir, Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City'e transfer olan Doğukan Sinik, Belçika’ya giden Halil Akbunar ve İtalya 2.Ligi'nden şans arayan Güven Yalçın adına girişimler başlayacak.

YERLİ ROTASYONU ARTACAK

Özellikle hücum anlamında oyuna dahil edebileceği yerli oyuncu sayısı kısıtlı olan Galatasaray, Ocak ayından sonra 1 aylık süreçte haftada 2 lig maçına çıkacak. Rotasyonun güçlü olması bu anlamda önemli olacak.

KEREM'LE ÖZEL GÖRÜŞECEK

Önder Özen: "İkisini de Galatasaray almadı F.Bahçe elendi" Önder Özen: "İkisini de Galatasaray almadı F.Bahçe elendi"

0-0 sona eren Adana deplasmanında Kerem Aktürkoğlu’nun istatistikleri de tartışılan, eleştirilen performansını doğrular nitelikte oldu. Öyle ki yıldız futbolcu 11 top kaybı ile Galatasaray’ın en fazla top kaybeden oyuncusu oldu.

Rakipleri ile 25 kez ikili mücadeleye giren Kerem Aktürkoğlu yüzde 36’lık başarı sağladı. 12 dripling denemesinde ise yüzde 25’inde başarı sağlayabildi. Bu gelişmelerin ardından Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu ile özel olarak görüşecek.

(Takvim)