48 yaşındaki teknik adam, Galatasaray'a imza attığı gün: "Galatasaray'ı bekledim, yurt içi ve yurt dışından birçok takımı reddettim." açıklaması yapmıştı.

O TAKIMLAR ORTAYA ÇIKTI

Okan Buruk'un Galatasaray için reddettiği kulüpler gün yüzüne çıktı.

HULL CİTY VE FORTUNA SİTTARD

Birkaç kez Acun Ilıcalı ile Hull City'nin maçını stattan takip eden Okan Buruk, ünlü televizyoncudan teklifler aldı. Yabancı dili de bulunan başarılı hoca, teklifi kabul etseydi Shota'nın yerine İngiliz ekibinde görev alacaktı. O dönem başkan adayı Metin Öztürk'le dirsek temasında bulunan Buruk, oğlunun hayalini gerçekleştirmek adına sabretti ve hayal ettiği Galatasaray'ın başına geçmeyi başardı.

IŞITAN GÜN KENDİ TAKIMINA İSTEDİ

Geçen sezon Galatasaray'da yöneticilik yapan Işıtan Gün, sanılanın aksine Okan Buruk ismine muhalif olmadı. Ancak Burak Elmas'ın "Ben olduğum sürece bu kulüpten giremez." sözünü de geçemedi. Işıtan Gün, ısrarından vazgeçmedi eğer Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray başkanı seçilseydi Sarı-kırmızılı takımın yeni hocası yabancı olacaktı. Okan Buruk da Fortuna Sittard'ın yolunu tutacaktı.

Buruk, Galatasaray'dan önce 1.5 sezonluk süreçte takım çalıştırmıyordu. Boşta kaldığı dönemde Süper Lig ekiplerinden sayısız teklifleri de geri çevirdi.

İlkay Gündoğan gelişmesi! Galatasaray ihtimali de var... İlkay Gündoğan gelişmesi! Galatasaray ihtimali de var...

(GsGazete)