Sözcü'nün haberine göre Okan Buruk ile 1+1 yıllık anlaşma yapıldı. 48 yaşındaki teknik adam, senelik 16-17 milyon TL maaş alacak.

TRT Spor'un yorumcusu, Galatasaraylı taraftarları kızdırdı! TRT Spor'un yorumcusu, Galatasaraylı taraftarları kızdırdı!

OKAN BURUK HANGİ TAKIMLARDA ÇALIŞTI?

2011 yılında antrenörlüğe başlayan Okan Buruk, Abdullah Avcı'nın ekibinde A Milli Takım'da 2 yıl çalışmış ve ardından Elazığspor, Gaziantepspor, Sivasspor , Göztepe , Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor ve Başakşehir'i çalıştırma fırsatı yakalamıştır. Okan Buruk, çalştırdığı ekiplerle 1 Süper Lig ile 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşamıştır.

Galatasaray'a hiçbir zaman ihanet etmediğinin altını çizen Okan Buruk:

"Başarılı olmak zorundayız. Birçok zorluk ile karşılaşacağımı biliyorum. Ancak buna hazırlıklı ve tam motiveyim. Yapacağımız nokta transferler ile güçlü hale geleceğiz. Başarırsak birlikte başaracağız" dedi ve Galatasaray'da Okan Buruk döneminin başladığını ifade etti.

DURSUN ÖZBEK: "GÜZEL BİR TAKIM KURACAĞIZ"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu.

"Galatasaray'ın en önemli değeri futbolu, Cumhuriyet'in 100. yılına yakışır şekilde mücadele etmek ve başarı kazanmak üzere hazırlıyoruz. Bu konuda eksiklerimiz var. Geçen yıldan gelen tecrübelerle bu eksikleri gidermek için transferlere başlıyoruz. Seçim öncesinden beri çalışıyoruz. Bunları nihayetlendirmek için elimizden geleni yapacağız. Hiç endişe etmeyin, çok güzel bir takım kuracağız." dedi.

(Sözcü)