Beşiktaş ve Fenerbahçe 'nin ardından adı son olarak Galatasaray ile anılan Okan Buruk'un saha kenarına ne zaman geri döneceği merak konusu oldu.

SÜPER LİG MAÇLARINI İZLETİYOR

Şu ana kadar istediği düzeyde bir takımdan teklif alamayan Okan Buruk ekibine Süper Lig'de tüm maçları izletiyor. Analizlerini hazır tutan teknik adam her hangi bir takımın başına geçmesi halinde kendisini ve ekibini hazır tutuyor.

ADI 'ÜÇ BÜYÜKLER'LE ANILMIŞTI

Okan Buruk'un adı Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası Beşiktaş, Vitor Pereira'nın ayrılığı sonrası Fenerbahçe ve geçtiğimiz günlerde Torrent ile art arda gelen olumsuz sonuçların alındığı sırada Galatasaray ile anılmıştı.

ACUN ILICALI İLE TRİBÜNDE HULL CITY MAÇINI TAKİP ETMİŞTİ

Öte yandan Okan Buruk, Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı ile geçtiğimiz haftalarda Derby County maçını tribünden takip etmişti.

ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Kariyerinde 1 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu bulunan Okan Buruk, teknik direktörlüğe Elazığspor'da başlamış ardından sırasıyla Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor ve Başakşehir'de görev aldı.

KAYSERİ'Yİ TAKİBE ALDI

Yukatel Kayserispor taraftarlarının kampanya başlattığı Okan Buruk, Kayserispor sosyal medya hesabını takibe aldı.

TARAFTARLARDAN PAYLAŞIM

Kayseri Yenidoğan'da çıkan habere göre; Başakşehir sonrası hiçbir takımla anlaşmayan Okan Buruk'un adı, Kayserispor'un üst üste aldığı 4. yenilgi sonrası bir kez daha gündem oldu. Son olarak VavaCars Fatih Karagümrük'e 3-0 yenilen Kayserispor'da taraftarlar, Okan Buruk için sosyal medyada yüzlerce paylaşım yaptı.

OKAN BURUK İSMİNDE BİRLEŞTİLER

Anket başlatan taraftarla Okan Buruk üzerinde yoğunlaştı. Birçok kişi Buruk'a oyverirken, çok az sayıdaki kişi ise farklı teknik direktör ismine oy verdi.

(Skorer)