Gazeteci Candaş Tolga Işık'a konuşan Okan Buruk, Galatasaray'dan teklif gelmediğini ve herhangi bir görüşme yapmadığını söyledi.

Okan Buruk'un "Yusuf Günay'la görüştüğüm iddiaları yalan, kendisinin telefonu bile yoktur bende... Mustafa Cengiz ya da başka biriyle Galatasaray'a dair ne bir görüşmem oldu ne de şu ana kadar bir teklif aldım." ifadelerini kullandığı aktarıldı.

MUSTAFA CENGİZ NE DEMİŞTİ?

Mustafa Cengiz bugünkü basın toplantısında, "Ben Fatih Terim'in yanında değilim. Sevgili Fatih Hoca ile devam etmeyi düşünmüyorum. Galatasaray'a çok büyük hizmetler etti. Kupalarda en önemli etkendir ama asla tek değildir. Ben olduğum sürece asla sözleşme uzatmam. Tek şartım var, çıkıp özür diler o zaman konuşuruz." sözleriyle olay yaratmıştı.

CEYHUN GÜLSELAM'DAN CENGİZ'E YANIT

Başkan Mustafa Cengiz'in iddialara sosyal medya hesabı üzerinden yanıt veren deneyimli futbolcu; "Benim Ceyhun Gülselam olarak, ne geçmişte Galatasaray'ın aleyhinde bir davam olmuştur ne de böyle bir davadan haberim vardır. Bundan sonra da böyle bir davanın tarafımdan açılması söz konusu değildir." dedi.

(Futbol Arena)