Galatasaray'da son dakika gelişmesi yaşanıyor... Transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için bir orta saha transferi daha yapayı planlayan sarı kırmızılı yönetimin A Milli yıldız için yaptığı teklif ortaya çıktı.Orta sahaya son olarak Etebo'yu transfer eden Sarı kırmızılılarda Celta Vigo ile de pazarlıklar sürüyor.

Arda Turan, Oğulcan Çağlayan, Emre Kılınç, Kerem Aktürkoğlu, Fatih Öztürk, Omar Elabdellaoui ve son olarak Oghenekaro Etebo'yu kadrosuna katan Galatasaray'da sıra 6 numara transferine geldi.

Listenin ilk sırasında yer alan Okay Yokuşlu için de girişimler başladı. 26 yaşındaki milli oyuncuyu 4.5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla 1.5 milyon Euro'ya kiralamaya çalışan sarı-kırmızılar, 7 milyon Euro'nun üzerinde bonservis talep eden Celta Vigo ile görüşmelerini sürdürüyor.

GELENE KADAR 6 NUMARA TAYLAN'IN 

Yeni sezon hazırlıklarında 4-1-4- 1 sitemini deneyen teknik direktör Fatih Terim'in istediği ön libero profiline uyan Okay'ın da Galatasaray'a olumlu yaklaştığı belirtildi. Bu gelişmenin ardından Celta Vigo'nun defansif orta saha aramaya başladığı gelen bilgiler arasında. Okay transferinin 1 hafta içinde netlik kazanması bekleniyor. 26 yaşındaki futbolcu gelene kadar 6 numara mevkiinde Taylan Antalyalı görev yapacak.

Temmuz 2018'de Trabzonspor'dan Celta Vigo'ya tranfser olan Okay Yokuşlu, La Liga'da 56 maça çıkarken bu karşılaşmalarda takımına 2 gol ve 2 asistle katkı sağladı.

Fanatik