Kadıköy'de Fenerbahçe ağlarına bıraktığı kafa golüyle Galatasaray'a 1-1'lik beraberliği getiren Olcan Adın, Takvim'e konuştu...

Canından çok sevdiği annesi uzun süredir hasta olduğu için durgun bir görüntü çizen milli futbolcu, derbinin ardından hemen hastaneye koştuğunu belirterek, "Attığım golü anneme hediye ediyorum. Zor günler geçiriyoruz. Fakat başta kaptanımız Selçuk olmak üzere tüm takım arkadaşların hep yanımda oldu. Onlara çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. Olcan attığı golün ardından dikkat çeken sevinciyle ilgili de konuştu.

G.SARAYLILIĞIMI GİZLEMEDİM

Fenerbahçe altyapısından yetiştiğini fakat gol sevincinin normal olduğunu söyleyenOlcan, "Fenerbahçe'de oynamış olabilirim ancak şu anda adaletin olduğu yerdeyim. Gol sevincim de normal" ifadesini kullandı. Yıldız futbolcu, Fenerbahçe'de oynadığı dönemde bile Galatasaraylı olduğunu gizlemediğini söyledi.

SNEIJDER'İN ORTASI ONLARI ŞAŞIRTTI

VitorPereira'nın bile büyük tepkisini çeken kafa golü sırasında neler yaşandığını anlatanOlcan Adın, "Benden çok uzun iki rakibimin arasında pozisyon almıştım. Ama Sneijder'in ortası çok iyi kavis alınca defans şaşırdı. Ben de çok iyi zamanlamayla kafayı vurdum. Güzel bir gol olduğunu düşünüyorum. Kazanmak isterdim ama beraberlik de kötü değil" ifadesini kullandı.