Futbolcularımızdan Olcan Adın ile Semih Kaya, NTV Spor'da yayınlanan Adil Oyun programına katıldı.

Çocukluğunda Galatasaraylı olduğunu söyleyen Olcan Adın, "Galatasaray'da oynamak benim çocukluk hayalimdi. Çocukken odamda Hagi'nin, Galatasaray'dayken Emre Belözoğlu'nun posterleri vardı. Hayallerimi gerçekleştirdim diyebilirim. Beni eleştirebilirsiniz, hatta küfür edebilirsiniz ama benim Galatasaraylılık ruhumu kimse sorgulayamaz. Fenerbahçe'de oynarken çok gençtim. Fazla forma şansı bulamadım" dedi.

Kadıköy deplasmanıyla ilgili konuşan Olcan, "Galatasaray'la da oynadım Saracoğlu'nda. Gol de attım. Ama dediğim gibi o statta farklı bir atmosfer oluyor. Prandelli döneminde çok kötü gidiyorduk. Hamza Hoca geldi ve birçok şeyi değiştirdi. 3 kupa aldık ve çok önemli bir iş yaptı. Hocalar değişir, bunlar bizi aşan şeyler ama Hamza Hoca çok önemli bir iş başardı. Mustafa Hoca'yla da başarılı olacağız... Hamza Hoca ile Mustafa Hoca dönemlerinde şu an için bir fark yok. Ama Mustafa Denizli'yle çalıştıkça fark olacaktır... Şok oldum Hamza Hoca'nın ayrıldığını duyduğumda... Televizyondan öğrendim" sözlerini kullandı. 

Semih Kaya ise şu ifadeleri kullandı;

"Sneijder'in Hamza Hoca dönemi değil, o ayrıldıktan sonraki kısa dönem için taktik çalışmadık dediğini düşünüyorum... Hamza Hoca dönemi tabii ki taktik çalıştık. Taktik de, diğer çalışmaları da yaptık Hamza Hoca'yla... Mustafa Hoca çok babacan birisi. 3 büyük takımı da şampiyon yaptı. Bizim için çok büyük bir şans başımıza gelmesi. Mustafa Denizli şeker gibi bir adam"

Semih Kaya'nın Kevin Grosskreutz hakkındaki sözleri tartışma yarattı.