Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı kırmızılı ekip, Turgut Doğan Şahin'in ardından Olcan Adin için Trabzonspor ile temasa geçti.

Başkan Ünal Aysal, Trabzonspor deplasmanında bordo-mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya gelmiş ve gündeme ilişkin görüşmeler yapmıştı. Aysal'ın Hacıosmanoğlu'ndan Olcan Adın konusunda da görüş aldı. Sarı kırmızılı kulüp teknik direktör Roberto Mancini'nin kadroda görmek istediği oyunculardan olan Olcan için ısrarını sürdürüp bu transferi mutlaka bitirmek amacında.

KARŞILIĞINDA HAJROVIC!

Trabzonspor'da bu sezon gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken ve şu an A Milli Takım kampında bulunan Olcan Adın da Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek için bu transfere sıcak bakıyor. Bordo mavili ekibin ayrıca Galatasaray'dan alacaklarını tahsil edemediği için FIFA'ya şikayette bulunan Izet Hajrovic için de istekli olması bu transferde takas ihtimalini güçlendiriyor.

Sarı kırmızılı yönetim, önümüzdeki sezon uygulanacak 5+3 kuralından dolayı transfer politikasını ağırlıklı olarak yerli oyuncular üzerine kurmaya karar vermişti. Bu doğrultuda sarı kırmızılılar Gaziantepsporlu Turgut Doğan Şahin'i, sözleşme sorununu çözmesinin ardından kadroya katmaya hazırlanıyor. 


NTV Spor