Kalede Muslera, orta sahada Melo ve Sneijder'in forması garanti. Chedjou ile yollar ayrılsa bile Galatasaray, bu transfer döneminde Semih'in partneri olacak tecrübeli bir yabancı stoperi kadrosuna katacak. 5 yabancı kuralı nedeniyle Mancini de yolları Galatasaray ile ayrılmadan önce tek forvet Burak'ın olduğu diziliş üzerine planlarını yapıyordu.

SAĞ KANAT İÇİN İLK ADAY HAMİT

Kale ve stoperde iki yabancı hakkını kullanan Galatasaray, Alex Telles'e de sol bekte forma verirse, Melo ve Sneijder ile 5 yabancı kontenjanını tamamlayacak. Taraftar Drogba'nın ayrılığı sonrasında marka bir santrforun transferini beklerken geçen sezon rekor ücretle (12 milyon Euro) kadroya katılan Bruma'ya da kontenjan yok görünüyor. Sol kanadını Olcan'a teslim edecek olan Galatasaray'ın sağ kanadında Sabri'nin önünde mevcut kadro içinde formaya en yakın isim ise Hamit Altıntop.

OLCAN'LI ORTA SAHA

Geçen sezon Caner Erkin ile birlikte ligin en değerli yerli oyuncusu kabul edilen Olcan Adın'ın 4-2-3-1'li dizilişte Wesley Sneijder ve Hamit Altıntop ile birlikte tek forvet Burak Yılmaz'ın ardında görev yapması bekleniyor.

"TRABZON'DA FERRARİLER'İNİ SÜREMİYORLAR"

Olcan Adın'ın G.Saray'a transferi, yerel medyada ilginç yorumlara sebep oldu. Bordo-mavili takımın eski futbolcularından Serdar Bali, "İstanbul'un yaşamı cazip geliyor. Trabzon'da Ferrari'lerini süremiyorlar" yorumunu yaparken yerel gazetelerden Karadeniz Gazetesi, "Yıldızı parlat gönder Aslan'a" başlığını attı. Kuzey Ekspres ise, "Onur da mı GS yolunda" manşetini kullandı.