Galatasaray formasını üzerine giyen Olcan, “Aslanların sessiz kaldığı yerde kurtlar kuşlar volta atar. Bilmezler ki Aslan o sessizliği bozarsa kıyamet kopar” diyerek ilk mesajını verdi.

GS TV’nin canlı yayınında, Galatasaray formasını giyerek soruları yanıtlayan milli futbolcu, transferinde emeği geçen herkese teşekkür ederek,  “Benim açımdan inanılmaz güzel bir olay. Hayallerim vardı ve onlara yavaş yavaş ulaşıyorum. Duygularımın tarifi olamaz, çok mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte inşallah dördüncü yıldızı takacağız. Bunu yürekten söylüyor ve inanıyorum. Artık çalışma zamanı. Önümüzde kamp dönemi ve çok zorlu bir süreç  var. En iyi şekilde çalışıp lige hazırlanacağız” dedi.

Takımda ilk 11’in değişmez isimlerinden biri olacağına inandığını kaydeden Olcan, “Ben her gittiğim kulübe, kendime güvenerek gittim. Tabii ki her futbolcu oynamak ister, ben de oynayacağıma ve kendime inanıyorum. Bu forma savaşı içinde çok kaliteli ve yetenekli isimler var. Formayı kapmak için uğraşacağım” diye konuştu.

Prandelli övgüsü

Çocukluk arkadaşları Burak Yılmaz ve Selçuk İnan’la birlikte oynayacak olmanın kendisini daha da keyiflendirdiğini dile getiren milli futbolcu, kulüp  başkanı Ünal Aysal’ın pazartesi günü takımın başında olacağını açıkladığı İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli içinse şunları söyledi:

“Prandelli kendisini dünya çapında kanıtlamış bir hoca. Gerek İtalya Milli Takımı’nda, gerekse Fiorentina ve diğer çalıştırdığı takımlarda kendisini ispat etmiş bir isim. Her gelen hocanın bize katkısı olacaktır. Onların  gösterdikleri ve öğrettikleriyle, inanıyorum bu sene çok büyük başarılara imza atacağız.”

Bu arada sarı-kırmızılı futbolcu son olarak sosyal medyada yer alan ve çok konuşulan, “Aslanların sessiz kaldığı yerde kurtlar kuşlar volta atar. Bilmezler ki Aslan o sessizliği bozarsa kıyamet kopar” mesajını da tekrarladı.

4 yıl için 7 milyon euro

Sarı-kırmızılı kulüp dün Olcan Adın transferini borsaya resmen bildirdi. Açıklamada paylaşılan transferlerin detaylarına göre, Trabzonspor’a 4 milyon euro bonservis bedeli ödenecek ve sarı-kırmızılı oyuncu Salih Dursun, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonları için Trabzonspor’a bedelsiz olarak kiralanacak.  Trabzonspor, Salih Dursun’u kira sözleşmesi devam ettiği süre içerisinde 1 milyon  750 bin euro transfer bedelini peşin ödeyerek transfer etme hakkına sahip  olacak. Kiralama süresi boyunca Salih Dursun’un tüm maaş ve prim ödemelerinden Trabzonspor sorumlu sayılacak.

Olcan Adın’a da 4 sezon için toplam 7 milyon euro sabit ücret verilecek. Futbolcuya her bir sezonunda sırasıyla 1 milyon 600 bin euro, 1 milyon 700 bin euro, 1 milyon 800 bin euro ve 1 milyon 900 bin euro sabit transfer ücreti ve 15 bin euro maç başı ücret ödenecek. Milli futbolcuya yapılacak ödemeler her yıl sabitlenecek döviz kurundan Türk Lirası olarak verilecek.