Futbolcularımız, 32. dakikada Burak Yılmaz'ın golü sonrası el ele tutuşup yedek kulübesine koşarak giderken Olcan Adın'ın geride kaldığı görüldü. 

Olcan Adın maç sonrası yaptığı açıklamada, "Santradan geçerken son anda aklıma geldi. Rakip hemen maça başlayabilirdi. Rakip maça başlayıp gol atabilirdi. Bende santrada bekledim. Art niyet aramasınlar" dedi.

Forma şansını da değerlendiren Olcan Adın, "Her futbolcu oynamak ister, süre almak ister. Ben Galatasaray'a isteyerek geldim. Şu anda o kadar da mutluyum ki bunun tarif edemem. Çocukluk arkadaşlarıma oynuyorum. Bütün herkesle aram iyi. Bu haberler bizi yıpratmak için de çıkıyor olabilir. Biz büyük bir aileyiz. Biz kendi aramızda o kadar mutluyuz ki bunu da inşallah sezon sonunda göreceğiz" ifadelerini kullandı

SANTRA KURALI İÇİN BEKLEDİ

Kurallara göre tüm takım kendi sahasına yerleşmeden santra yapılamıyor. Sevinç fotoğrafında Dzemaili'nin Olcan Adın'a dönerek yaptığı yaptığı el işaretin de, 'sen orada kal, gol yemeyelim' dediği şeklinde yorumlandı.

Slovakya'da geçen sene Podbrezova ile Spartak Myjava takımları arasında oynanan futbol karşılaşmasında, Myavalı oyuncular gol sevincinde Galatasaray gibi gol yedek kulübesine koşunca santradan golü kalesinde görmüştü. Myjavalı futbolcular, attıkları gol sonrası yedek kulübesinde sevinirken, rakip takımın futbolcuları, oyunan başlayıp bir dakika sonra eşitliği sağlamıştı.