Galatasaray Spor Kulübü üyesi Sedat Doğan'ın pazar günü oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe derbisi için "İstiklal Marşı'ndan önce iki takım da formalarının üstüne birbirlerinin eşofmanını giysin" önerisine Zafer Şener'den itiraz geldi.

"Ölsem de Fenerbahçe formasını bana kimse giydiremez" diyen Şener, "Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bizim hakkında söyledikleri ortadadır. Yıllar önce Kadıköy'de Fatih Terim'in 8 yaşındaki kızına küfür edildi. Bana kimse Fenerbahçe forması giydiremez. O formayı ölsem de bana giydiremezler" şeklinde cevap verdi.

"75 YAŞINDAKİ FENERBAHÇELİ ANNEMİ GALATASARAYLI YAPTIM"

Başkan Dursun Özbek'i de sert bir dille eleştiren Şener, "Sayın başkan, Sneijder'in babasına 200 bin euro para veriliyormuş. Bunun sebebi olarak da babasının Sneijder'i yetiştirmesi ve Galatasaray'a kazandırmasıymış. Sayın başkan, ben de 75 yaşındaki Fenerbahçeli annemi, Galatasaraylı yaptım, ben de 200 bin euro istiyorum. Sayın başkan Ahmet Çakar, size bilezikçi dedi, ne yaptınız? Bir şey yaptınız mı? Ben bilmiyorum. Sayın başkan, bizim boynumuzu bükmeyin" dedi.