Galatasaray, uzun süre peşinden koştuğu Lucas Leiva'dan olumsuz haber alınca alternatiflerine yönelmişti. Sarı-kırmızılılar ön liberoya 'marka' bir isim alarak takımın en önemli eksiğini kapatmayı düşünüyor. Blerim Dzemaili'nin Bologna'ya muhtemel transferi sonrası bütçe olarak da boşluk bulacak Aslan ana listesini 3 kişiye indirdi. İşte bu 3 isim ve gelme ihtimalleri:
Fellaini (29): Aslan, Manchester United'lı futbolcuyu kiralamak istiyor. Ancak Avrupa cezası transferin önünde en büyük engel. Belçikalı yıldız kariyerini Avrupa Kupaları'nda boy gösteren bir takımda sürdürmek istiyor. İkna edilmek için büyük çaba harcanıyor.

Obi mikel (29): Yıllarca G.Saray'ın listesine giren Obi Mikel yine gündemde. Nijeryalı için Cimbom'un yıllık 3 milyon euro'luk bir teklif sunduğu belirtiliyor. Chelsea'de ıskartaya çıkan tecrübeli oyuncu bu öneriye sıcak yaklaşıyor.

Tiote (30): Newcastle United'in dinamosu Tiote de sarı-kırmızılıların istediği bir başka isim. Tiote kariyerine alt ligde devam etmeyi düşünmüyor, bu sebeple Cimbom'un önerisine "Evet" dedi. Ancak Aslan burada 2. Leiva krizi yaşıyor. Benitez, Tiote'yi bırakmaya yanaşmıyor.