Elmander İsveç'in önde gelen gazetelerinden ''expressen''e transferi ve daha birçok konu hakkında bir röportaj verdi.

İLK SEZONU UNUTAMADI

Öncelikle Norwich'e transfer olduğu için mutlu olduğunu dile getiren Elmander, Galatasaray'daki en unutulmaz hatıran sorusuna, ''Tabi ki ilk sezon. Ligde şampiyon oldu hem de oldukça büyük efor sarfederek. Bir önceki sezon Galatasaray 8. olmuştu, biz ise şampiyon olduk. Bu müthiş bir duyguydu'' sözleriyle cevap verdi. İsveçli Fenerbahçe derbilerinin de unutulmaz olduğunu söyledi.

''ONLAR BENİM İÇİN ÇOK ŞEY İFADE EDİYOR''

İstanbul'a dönüp taraftara teşekkür edeceğini de söyleyen Johan Elmander, ''Uygun zaman olursa geri döneceğim. Ujfalusi son maçtan önce sahaday, taraftarın karşısındaydı. Umarım aynı şey benim için de olur. Onlar benim için çok şey ifade ediyor ve onlara her şey için teşekkür etmek isterim'' şeklinde konuştu.

Transferinin milli takım kariyerini etkilemeyeceğini söyleyen İsveçli golcü, ''Oldukça yüksek bir seviyede oynayacağım, böyle olmasını umuyorum. Türkiye ligi oldukça iyi ancak burası çok daha farklı'' dedi.

Norwich'i neden tercih ettiğini de açıklayan Elmander, ''Birçok alternatif vardı sahabet giriş ancak Norwich'in doğru karar olacağına inandım. İddialı bir takım, 7 tane transfer yaptılar. İyi bir hocaya da sahibiz'' ifadelerini kullandı.
Sporx