İtalya macerasından sonra ülkesine Corinthians'a geri dönen Pato şu an Sao Paulo'da kiralık olarak forma giyiyor.

Yıldız golcüyü transfer etmek için iki kulübü birden ikna etmek zorunda olan Galatasaray, Brezilya'dan gelen haberle elini güçlendirdi.

Corinthians Kulübü başkanı Roberto De Andrade dün yaptığı açıklamada Pato'yu satmak için dua ettiklerini söyledi. Son iki sezondur Sao Paulo'da kiralık olan Pato için Lazio ve Fiorentina'dan teklif geldiğini söyleyen başkan şunları söyledi;

"Onu aldığım için pişmanım. Ama başarısızlık onun kendi hatası. Şu anda kimse ona karşı değil fakat herkes onu satmak için sabah akşam dua ettiğimizi biliyor."

Bu gelişme üzerine 25 yaşındaki golcünün Avrupa macerasına geri döneceği ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray'ın bu transferde avantajlı olduğu iddia edildi. 

İŞTE TEKLİFİMİZ...

Kiralık forma giydiği Sao Paulo’dan 3.2 milyon euro alan Pato’ya yıllık 3.2 milyon euro garanti ücret teklif edildi. Dünyaca ünlü yıldızların maliyeti baz alındığında Galatasaray’da dengeleri bozmayacak bir rakam teklif edilen Pato’ya bonuslar ile birlikte yıllık toplam 4 milyon Euro önerilmiş olacak.