Kerem Aktürkoğlu, Marcao, Nelsson, Mostafa ve Cicaldau Avrupa'nın gözdesine haline gelmiş durumda. İngiliz gazeteci Dean Jones'a göre ise Aston Villa Teknik Direktörü Steven Gerrard, Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Enok Nelsson'u takımına katmayı istiyor. Girişimler ise sezon sonu başlayacak.

VICTOR NELSSON'UN SERBEST KALMA BEDELİ

23 yaşındaki oyuncunun Galatasaray ile olan sözleşmesi 2026 yılının haziran ayında bitiyor. 7 milyon euro bonservis ücreti ödenerek Kopenhag'tan transfer edilen Nelsson'un serbest kalma maddesi ise 25 milyon euro. Başarılı stoperin bu sezon yıllık ücreti 800 bin euro.

Takımın en formda isimlerinden biri olan Nelsson'a önümüzdeki 4 sezonda ise yıllık 1'er milyon euro ücret ödemesi yapılacak. Transfermarkt verilerine göre ise genç oyuncunun piyasa değeri 10 milyon euro.

KEREM'E FRANSA'DAN DÜŞÜK TEKLİF

Lyon'un Başkanı Jean-Michel Aulas, önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına hız kaybetmeden başladı. Fransız ekibi, Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu ve Mostafa Mohamed'le ilgileniyor. Fransız basında yer alan haberlere göre Lyon, Kerem Aktürkoğlu için 7 milyon euroyu gözden çıkardı.

Ümit Karan: "Hakemlere mesaj gitti..." Ümit Karan: "Hakemlere mesaj gitti..."

Kerem Aktürkoğlu bu sezon Galatasaray ile çıktığı 49 maçta, 12 gol ve 7 asist yapma başarısı gösterdi.

(Akşam)