Goal.com'un haberine göre; Galatasaray, Eintracht Frankfurt ile sözleşmesi sona eren Carlos Zambrano ile her konuda anlaşma sağladı. Hamza Hamzaoğlu'nun da onay verdiği transfer imzaya kaldı. Zambrano'nun önümüzdeki hafta İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

25 yaşındaki Perulu stoper, Alman ekibiyle bu sezon 17 maçta görev almış ve sözleşmesi sona erdiği için serbest kalmıştı.

Savunma için bir de yerli stoper takviyesi isteyen Hamzaoğlu'nun devre arasında çok istediği Bursaspor'dan Serdar Aziz için de görüşmeler sürüyor. Oyuncuyla her konuda anlaşma sağlayan sarı-kırmızılılar, Bursaspor yönetiminin sürekli fiyat arttırması nedeniyle henüz mutlu sona ulaşamadı.

PODOLSKİ BİLMECESİ

Galatasaray'ın Alman yıldız Lukas Podolski ile görüşmeleri de devam ediyor. Yıllık ücreti yüksek olduğu için katıldığı televizyon programında "Podolski'yle ilgilenmiyoruz" diyen Hamzaoğlu, Başkan Dursun Özbek'in devreye girmesi sonrasında geri adım attı.

Arsenal ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Podolski'nin bir yıl kıralık olarak ya da bedelsiz olarak transfer edilmesi gündemde.