Onur’un Trabzonspor yönetimi ile arasındaki iplerin gerilmesi Cimbom’u harekete geçirdi. Sarı-Kırmızılılar, uzun süredir milli eldiveni kadrosuna katmak istiyordu. Aslan, başarılı kaleci için nabız yoklama çalışmalarına başladı.

Galatasaray’da Onur Kıvrak sesleri yükselmeye başladı. Bilindiği gibi milli file bekçisi, Trabzonspor’da takımın menajeri olan Süleyman Hurma ile tartışınca kadro dışı bırakılmıştı. Onur da UEFA Ligi maçı için Makedonya’da olan takımın kampını terk ederek İstanbul’a dönmüştü. Ancak deneyimli eldivenin durumu daha netlik kazanmadı. Bu gerginlik Cimbom’un iştahını kabarttı.

İLGİDEN BİR HAYLİ MEMNUN

Son bir kaç yıldır deneyimli kaleciyi kadrosuna katmak için hamleler yapan Sarı-Kırmızılı yönetimin yeniden harekete geçtiği öğrenildi. Cimbom 2018 yılına Trabzon ile sözleşmesi bulunan Onur konusunda nabız yoklama çalışmalarına hız verdi. 

Menajerinden transfer şartları öğrenildi. Süleyman Hurma’nın Trabzonspor’da görevine devam etmesi Onur Kıvrak’ın, takımdan ayrılma ihtimalini güçlendiriyor. Onur’un Galatasaray’ın ilgisiden bir hayli memnun olduğu da gelen haberler arasında.

NOT: Geçen sezon sakatlıklarla boğuşan Onur Kıvrak, toplamda 8 resmi maçta forma giymişti. Bu karşılaşmalarda 4 gol yemişti.

Kaynak: Bugün