Devre arasında Monaco’dan kiralanan ve sözleşmesi 30 Haziran’da resmi olarak sona eren Nijeryalı futbolcu, Fransız kulübü tarafından geri çağrıldı.

Hem Galatasaray, hem Onyekuru şaşırdı

Bunun üzerine Onyekuru perşembe günkü idmana çıkamadı. FIFA’nın pandemi nedeniyle aldığı tavsiye kararına karşın Monaco, yeni hocaları Roberto Moreno’nun erken başlayacak olan kamp çalışmalarında Onyekuru’yu görmek istediğini ifade etti. Bu çağrı, hem Galatasaray hem de Onyekuru’yu şaşırttı.

Ekstra 150 bin euro istendi

Monaco tarafından yeni bir öneri geldi, devre arasında 750 bin euroya kiralanan Nijeryalı futbolcunun temmuzda da Galatasaray forması giymesi halinde 150 bin euro ekstra para verilmesi talep edildi. Cim-Bom cephesi ilk planda buna olumsuz yanıt verince süreç tıkandı.

"Galatasaray’ı bu dönemde yalnız bırakamam”

Onyekuru, menajeri Willian D’Avila aracılığıyla Monaco’ya haber göndererek, “Bana izin verin lütfen. Galatasaray’ı bu dönemde yalnız bırakamam” dedi.

Terim’in keyfini kaçırdı

İki kulüp arasındaki görüşmeler devam ederken yaşanan gelişme Teknik Direktör Fatih Terim’in keyfini kaçırdı.

Kardeş kazığı!

Falcao’nun transfer sürecinin sonunda Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, “Monaco ile birbirimizi kardeş kulüp ilan ettik” diye açıklamada bulunmuştu. Albayrak’ın, “kardeş kulübümüz” dediği Monaco’nun yeni hamlesi camida büyük yankı uyandırdı.

Milliyet